Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_3078121

Ja preporucujem ovu marku jer me dobro sluzi vec vise od dvadeset godina. Trenutno imam ovaj (ali i prethodnici i dalje kao novi). Nisu uopste skupi.  Vecinom su malo manjih dimenzija za razliku od ovih modernih budza sto izgledaju kao nanogice.

1-2115H.png?width=500&height=500

Edited by HEFEST

• Replies 906
  • Views 44.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Wolf child
    Wolf child

evo vam nakita :bigblue:

• MissionVao
    MissionVao

Oni poziraju al si zato ti totalno u astralnom vampirizmu

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Naravno da jeste.Na vampire se lozis kada imas 12 godina.Ali definitivno platan nema sta da ti prigovara,on ima 100 godina a jos uvek nosi majice sa Ce Gevarom.

comment_3078154
27 minutes ago, Srbin Hamza said:

swiss made versace :haha:

spacer.png

I šta ćemo sad, ne bi Japanci pravili u Kini, nego to je drugo, jer je njima to blizu

Uzmi hronograf od 5000€, nek puknu dušmani

Edited by Demon Seed

• 4 weeks later...
comment_3079143

ima jedan lik na yt koji gleda šta sve selebritiji nosaju, i generalno svi reperi fejk satove u spotovima haha

odakle ovom kralju lova za Patek Phillipe

najluđe satove ima Stalone od onog što sam gledao, a Džoni Dep nosi ženske, muške, šta mu padne šaka

Putin ima A. Lange & Sohne. Nikad čuo ali papreno skupi. 

comment_3079232
On 10/15/2022 at 10:49 AM, Srbin Hamza said:

ima jedan lik na yt koji gleda šta sve selebritiji nosaju, i generalno svi reperi fejk satove u spotovima haha

odakle ovom kralju lova za Patek Phillipe

najluđe satove ima Stalone od onog što sam gledao, a Džoni Dep nosi ženske, muške, šta mu padne šaka

Putin ima A. Lange & Sohne. Nikad čuo ali papreno skupi. 

A. Lange & Sohne je jedan od brendova koji je skoro u rangu Holy Trinity of Watchmaking (Audemars Piguet, Patek Philippe i Vacheron Constantin). Ofc, 99.999% populacije nije culo zato sto taj brend, jer je prvo Nemacki brend (malo ljudi ceni Nemacke sajdzije), drugo veoma je limitiran i radi se po narudzbini, a cene su of 45-50k pa na gore. Zna Putin sta valja ;) 

Verovao ili ne, Ed Sheeran ima brutalnu kolekciju satova, i to bas sa ukusom i vrlo retkim modelima takodje. 

comment_3079239

Preskupi su satovi sveukupno. Pogotovo Švajcarci samo zbog nabavke materijala i obrade u Švajcarskoj skuplji su bespotrebno. Japanci pokupe metale i ostale stvari od sirotinje po Aziji i onda najskuplji seiko jeftiniji od najjeftinijeg roleksa. Kvalitet isti.

comment_3079260
13 hours ago, kuruz said:

uzmi lepo neki metalni G-Shock i Bog te veselio

Fina preporuka, evo upravo mog G-Shocka koji sam modifikovao sa CasiOak modom (AP Royal Oak mod za G-Shock):
IMG-1230.jpg

A evo i vec pomenuti Lacques Lemans Chronograph (to mi je prvi "ozbiljniji" sat da sam kupio):

IMG-1231.jpg

Na kraju Nomos Tangente koji sam kupio kumu (u Srbiji nije moguce kupiti ga, pa mu ja dosvercovao iz Nemacke):
Whats-App-Image-2022-07-29-at-6-06-38-PM

A sta cu sledece kupovati, najverovatnije Tissot Seastar 2000:

https://www.chrono24.com/tissot/tissot-full-set-seastar-2000-professional-powermatic80-mens-steel-oversize-diver-gas-escape-valve--id23392132.htm

Edited by ShinigamY

• 2 years later...
comment_3104970

sad sam se već navukao, imam 5-6

naravno, svi kad se skupe ne vrede kao ovaj Shinigamijev Nomos, ali možda i bude nešto značajnije

sad gleduckam Frederique Constant moonphase., ali ne znam jel vredi te pare

spacer.png

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.