April 13, 200619 yr comment_1096681 Evo ga Chipi...bilo je vreme da neko sranje izadje na ta usta... skoro da si duhovit ko One Dve rialiti shou glupace, a One su ultimativno Dno, pa ti sada vidi.... mislim, 'chipi', katastrofalno....
April 13, 200619 yr comment_1096846 Jebeno dobar gif.. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa izgleda ko da pusi sam sebi.
April 13, 200619 yr comment_1097109 skoro da si duhovit ko One Dve rialiti shou glupace, a One su ultimativno Dno, pa ti sada vidi.... mislim, 'chipi', katastrofalno.... A ti si beshe onaj superinteligentni lik sa Yumetala o kojem prica pola moderatora? Onomad sam bas vodio raspravu sa Serbzmajem na tu temu. Kresni nesto covece. Kad je vec uspeo da ti se digne posle toliko vremena... Inace, zanimljivo je da ti treba 24 sata da smislis ovako tup odgovor.Licis na Cipija,sta ja tu mogu...mada nosis za nijansu debilnije kapute od njega... A sada ovako: ovo je Korn tema. Znaci, ljudi koji SLUSAJU i VOLE Korn. Ne Stratovarius, ne Manowar, ne Malmsteen, niti jedno od ostalih sranja koja se zasnivaju na mocnim gitaristima sa magijom u prstima...Idi shredduj nesto, jer ako stvarno nastavis, imamo mi ovde stalnu ekipu za pametnjakovice...jedan takav kao ti nam zamalo pobeze pre par nedelja... Edited April 13, 200619 yr by NorthWind
April 13, 200619 yr comment_1097115 PODRŽAVAM SVE ŠTO JE REČENO ZA BVDa Edited April 13, 200619 yr by Natasha!
April 13, 200619 yr comment_1097163 A sada ovako: ovo je Korn tema. Znaci, ljudi koji SLUSAJU i VOLE Korn. Ne Stratovarius, ne Manowar, ne Malmsteen, niti jedno od ostalih sranja koja se zasnivaju na mocnim gitaristima sa magijom u prstima.. Oces reci da Manky nema magiju
April 13, 200619 yr comment_1097175 ne znam lika, ali ste ga kvalitetno napljuvali Ja sam mu rekla šta mislim o njemu na forumu Snaga reči, na Žrtvi.... Lik je preterao. Ili će da smiri svoje komplekse i prestane da se ponaša kao osoba koja nema svoj živo već ceo dan sedi na Yumu i proziva druge, ili će najebati.... . Niko nije više lud da trpi da ga budala vređa..... Ja znam da ga ja više neću trpeti.... Edited April 13, 200619 yr by Natasha!
April 13, 200619 yr comment_1097227 Prebices ga? ne znam koje je građe al ću ga napucati bar jednom junački pa posle nek me i nalupa ako je jači lepo je upozoren na onoj temi... meni je već puko film tako da sve teram u kurac koji me nerviraju....
April 13, 200619 yr comment_1097248 brande, idem ja gradom i vidim 4 lika mlate nekog mucenika uletim ja... ...I POLOMIMO GA KO PICKU!!!!
April 13, 200619 yr comment_1097670 retko ko ovde zaista ima zivot... reche chovek koji kopa satima po 30ak stranica jednog topica da bi dokazao da sam ja glup a on pametan koja ironija
April 13, 200619 yr comment_1097700 blah....vrag ja ljepo kazem neje ova ta tema na sprdacinu nego na korn...