December 28, 200222 yr comment_134317 Nadam se da nece vise praviti sranja i izdavati nove albume.... Mozda bi ti magao-la da napravis nesto bolje Mogla bih da napravim nesto iskrenije,u svakom slucaju. :|
December 29, 200222 yr comment_134591 jel ima neko prvi kornov album (korn) ali demo koji ima neke pesme koje ja nemam na mom diskuKoje ti to pesme nemas? Ako mislis na demo koji su izdali pre prvog albuma, samo sanjaj. To nikad niko od nas nece nabaviti a: a:
December 29, 200222 yr comment_134594 Nadam se da nece vise praviti sranja i izdavati nove albume.... Mozda bi ti magao-la da napravis nesto bolje Mogla bih da napravim nesto iskrenije,u svakom slucaju. :| Samo je pitanje na sta bi to licilo....
December 30, 200222 yr comment_134861 Nadam se da nece vise praviti sranja i izdavati nove albume.... Mozda bi ti magao-la da napravis nesto bolje Mogla bih da napravim nesto iskrenije,u svakom slucaju. :| Samo je pitanje na sta bi to licilo.... Pa,opet bi bilo bolje od ovoga sto su oni uradili.
December 30, 200222 yr comment_134901 jel ima neko prvi kornov album (korn) ali demo koji ima neke pesme koje ja nemam na mom diskuKoje ti to pesme nemas? Ako mislis na demo koji su izdali pre prvog albuma, samo sanjaj. To nikad niko od nas nece nabaviti a: a: nema potrebe da places.Samo uzmi kazaa i skini ih a:
January 2, 200322 yr comment_135981 jel ima neko prvi kornov album (korn) ali demo koji ima neke pesme koje ja nemam na mom diskuKoje ti to pesme nemas? Ako mislis na demo koji su izdali pre prvog albuma, samo sanjaj. To nikad niko od nas nece nabaviti a: a: nema potrebe da places.Samo uzmi kazaa i skini ih a: Ma znam, ali nikako da odem na Kazaa i pocnem da skidam pesme :x :x :x Neznam koji mi je....
January 2, 200322 yr comment_135983 Nadam se da nece vise praviti sranja i izdavati nove albume.... Mozda bi ti magao-la da napravis nesto bolje Mogla bih da napravim nesto iskrenije,u svakom slucaju. :| Samo je pitanje na sta bi to licilo.... Pa,opet bi bilo bolje od ovoga sto su oni uradili. Pa bas neznam...Ako hoces mozemo da osnujemo bend sa muzickom osnovom starog dobrog Korna 8) a: 8) a: a: Ja cu da pevam
January 6, 200322 yr Author comment_137916 danas kupi moj buraz "Issues" kasetu original za $0.50 iliti 0.25 eura p.s. nova je, na rasprodaji, oće neko?
January 17, 200322 yr Author comment_142195 za ubuduće: ovo je tema o kornu a: a ne o lokalnim bendovima :ne:
January 17, 200322 yr comment_142312 za ubuduće: ovo je tema o kornu a: a ne o lokalnim bendovima :ne: tako je a: samo ti brisi postove al temu ne diraj
January 17, 200322 yr comment_142332 za ubuduće: ovo je tema o kornu a: a ne o lokalnim bendovima :ne: tako je a: samo ti brisi postove al temu ne diraj Pa on se covek mucio :roll: da je ponovo otvori...naravno da nece da je brise...sem ako se ne pojavi neki pametnjakovic pa je ponovo obrise...Novi naziv teme ce biti KoRn(treci put)
January 17, 200322 yr comment_142340 A sad da ponovim post koji neznam zasto si obrisao... Da li je neko cuo KoRn pesme "Sean Olsen" i "Layla".... Mnogo su dobre... Pitanje ne vazi za Freak-a...on ih je cuo... a: a: a:
January 17, 200322 yr comment_142399 A sad da ponovim post koji neznam zasto si obrisao...Da li je neko cuo KoRn pesme "Sean Olsen" i "Layla".... Mnogo su dobre... Pitanje ne vazi za Freak-a...on ih je cuo... a: a: a: a: /me nije cuo samo 1 ili 2 pesme od KoRna a jeste culi 'alive'? to je prvobitna verzija 'need to'-a i mnogo je jaka a: a: a: i mala ispravka - sean olson a: zna neko mozda gde mogu da nadjem 'need to' ali ne od KoRna nego od staind-a?
January 18, 200322 yr comment_142673 A sad da ponovim post koji neznam zasto si obrisao...Da li je neko cuo KoRn pesme "Sean Olsen" i "Layla".... Mnogo su dobre... Pitanje ne vazi za Freak-a...on ih je cuo... a: a: a: a: /me nije cuo samo 1 ili 2 pesme od KoRna a jeste culi 'alive'? to je prvobitna verzija 'need to'-a i mnogo je jaka a: a: a: i mala ispravka - sean olson a: zna neko mozda gde mogu da nadjem 'need to' ali ne od KoRna nego od staind-a? e pa ta alive pesma je sa albuma Neidermeyers Mind koji je izasao pre prvog albuma i na njemu se nalaze i prvobitna verzija Blind-a,Daddy ali razlika je valjda u textu ali je vrlo mala e da,danas je Jonathan-u rodjendan!!!!!!!!!!!!!!
January 19, 200322 yr comment_143105 Freak on a leash je nesto spominjao da ce uskoro izdati novi album?
January 19, 200322 yr comment_143109 A sad da ponovim post koji neznam zasto si obrisao...Da li je neko cuo KoRn pesme \"Sean Olsen\" i \"Layla\".... Mnogo su dobre... Pitanje ne vazi za Freak-a...on ih je cuo... a: a: /me nije cuo samo 1 ili 2 pesme od KoRna a jeste culi 'alive'? to je prvobitna verzija 'need to'-a i mnogo je jaka a: a: a: i mala ispravka - sean olson a: zna neko mozda gde mogu da nadjem 'need to' ali ne od KoRna nego od staind-a? Ja sam je cuo i mnogo je istripovana...mislimonaj bolestan smeh na pocetku, a i ostatak je puuufffff...cak mi i ne lici toliko na KoRn, samo neznam kolike veze ima ova pesma sa "Need to", ali nema veze...I jeste Sean Olson....my mistake 8O Od KoRn-a jos nisam cuo "It Takes Two", "This Town", "XMas Song", "You Mean I'm Not?", "Take It Back" i to je to ....bar ja tako mislim... e da..happy birthay, jon Yea...Heppy Birthday....i mala ispravka - John a:
January 19, 200322 yr comment_143131 A sad da ponovim post koji neznam zasto si obrisao...Da li je neko cuo KoRn pesme \"Sean Olsen\" i \"Layla\".... Mnogo su dobre... Pitanje ne vazi za Freak-a...on ih je cuo... a: a: /me nije cuo samo 1 ili 2 pesme od KoRna a jeste culi 'alive'? to je prvobitna verzija 'need to'-a i mnogo je jaka a: a: a: i mala ispravka - sean olson a: zna neko mozda gde mogu da nadjem 'need to' ali ne od KoRna nego od staind-a? Ja sam je cuo i mnogo je istripovana...mislimonaj bolestan smeh na pocetku, a i ostatak je puuufffff...cak mi i ne lici toliko na KoRn, samo neznam kolike veze ima ova pesma sa "Need to", ali nema veze...I jeste Sean Olson....my mistake 8O Od KoRn-a jos nisam cuo "It Takes Two", "This Town", "XMas Song", "You Mean I'm Not?", "Take It Back" i to je to ....bar ja tako mislim... e da..happy birthay, jon Yea...Heppy Birthday....i mala ispravka - John a: pa ima veze sa 'need to'.....slusaj bubnjeve i gitare u toku strofe....kad peva nesto 'i am alive....' silveria je genije a: i ispravka - jon a: john je sasvim drugo ime, a jon je skraceno od jonathan a: trust me
January 19, 200322 yr comment_143135 Freak on a leash je nesto spominjao da ce uskoro izdati novi album? da citao sam na nekom sajtu...na prolece tek pocinju da ga snimaju, i radice u nekom jonovom studiu, i sami ce ga producirati...tako nesto...ne secam se tacno..i nece biti kao untouchables
January 19, 200322 yr comment_143189 pa ima veze sa 'need to'.....slusaj bubnjeve i gitare u toku strofe....kad peva nesto 'i am alive....' silveria je genije i ispravka - jon john je sasvim drugo ime, a jon je skraceno od jonathan trust me Poslusacu malo pazljivije kad je budem slusao sledeci put a: E sad, negde pise "Johnatan" negde "Jonathan"... Sta je pravilno pojma nemam...samo znam da mi je jednom Google, kad sam napisao "Jonathan" izabacio poruku "Did you mean "Johnatan" pa me je to valjda povuklo na ovo drugo........
January 19, 200322 yr comment_143252 Sta god da snime,super,samo da ne bude kao Untouchables.... Inace,David jeste ODLICAN bubnjar(hmm.....kolega)!! a:
January 19, 200322 yr comment_143296 Sta god da snime,super,samo da ne bude kao Untouchables.... Inace,David jeste ODLICAN bubnjar(hmm.....kolega)!! a: yea..i moj kolega a: sto bi znacilo da smo i mi kolege a:
January 20, 200322 yr comment_143483 Freak on a leash je nesto spominjao da ce uskoro izdati novi album? da citao sam na nekom sajtu...na prolece tek pocinju da ga snimaju, i radice u nekom jonovom studiu, i sami ce ga producirati...tako nesto...ne secam se tacno..i nece biti kao untouchables Cudi me sto nema nicega na zvanicnom sajtu
January 20, 200322 yr comment_143503 Sta god da snime,super,samo da ne bude kao Untouchables.... Inace,David jeste ODLICAN bubnjar(hmm.....kolega)!! a: yea..i moj kolega a: sto bi znacilo da smo i mi kolege a: A,znaci tako!Sad znam kome cu sjebati pedalu i otpustiti kozu(ovo se odnosi na bibnjeve),i naravno,gadjati paradajzom u petak!!