Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 664
  • Views 92.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

C,c,c dećaci dećaci, nema ćika Pece i sve ode u kurac.Bolidi i formule niću ko pećurke po forumu,u šta se ovo pretvori,meni je i drago što sam sva ova govna napuštio. Ipak,ćika Peca,jedući kikiriki (

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

KAD BUDES MUZICAR KAO JA JAVI SE... JA SAM OZBILjAN MOMAK... A JOS OZBILjNIJI MUZICAR...

• Ти онда одјеби са овог подфорума и немој да читаш такве ствари. Баш ми је чудно да неко на black метал подфоруму пише о музичарима који праве ту врсту музике. А Лунаров пост је на месту 100%.

• 2 weeks later...
comment_2124808

eh da je ostatak scene ovako dobar bilo bi sve sjajno.ovi pederi iz may resulta,kozeljnika i the stone nikada nece moci da naprave ovako dobru muziku jer su

1.homoseksualci

2.imbecili

3.picketine i pozeri

Nikad May Resulth i the stone

Samo zoka kulina i raw black!!!!

Edited by Теша Тешановић

comment_2124847

Jesi li ti skontao da si blejao sa njima na dočeku? :haha:

???

cekaj oni metalci sa doceka su oni?? i da onaj lik koji mi je prisao i pitao me dali sam ja iz svedske i kada sam krenuo da pricam srpski on se zacudio jer mislio da sam skandinavac,i taj lik je iz tih bendova???

comment_2124857

Mislim da te je Glad to pitao. :haha: A bio je i Rakić i još jedan lik koji nije član benda.

ehehe ne seri da me to glad pitao.mislim da mi je neko pricao za tog rakica.neznam ali ti likovi su mi delovali kao zesci degeni.ono imas 35 godinu,dugu masnu kosu,oblacis se kao metalac,lozis se nesto blek metal,satana,kurci palci.meni je to sranje.da budem iskren nikada nisam ni cuo te njihove bendove,neznam ni kako zvuce niti imam zelju da ih cujem.razlog zasto pljujem po pomenutim bendovima jeste zato sto mi cela prica tako deluje retardirano i lozacki.vidim po gradu neku decu od 13 sa majcama may result.a i nikada nemogu da oprostim gladu sto je pljuvao po iranskoj tradicionalnoj muzici.ko ih jebe.volim recimo ovo sto vozd radi,to nekako ima neki duh ali ta njihova govna ne zelim ni da cujem.mogu da mi ga duvaju

nikad may result

uvek mirsada i jarani!!