Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 193
  • Views 24.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

Neće ovde biti ni 100ljudi.Što bre organizator ne dovede Gojka da igra go oko neke šipke,dok ga neke unajmnljene grupi babe štipaju za muda.Možda uspete u zadnjem ćasu da animarete,da na svirku dođe k

• Dracnonic mi se nisu svideli Hitman je do jaja Nadimac i Municipal su pokidali!!! ko nije bio ne zna sta je propustio!!

• Pazite da vam kazem, odnosno da vas pitam?   Kada ste vec toliki poznavaoci organizacije i toga koliko koji bend trazi para, sto niste vi uzeli da organizujete ovaj koncert?   Po vasoj logici bend

comment_2028042
Da li u Novom Sadu ima negde da se kupi karta za MW?Isao sam do Mungosa i ladno nemaju :/?

Karte ce biti u Mungosu!Zapravo su vec tamo jos od Terrora!Nego je doslo do zabune i prodavac ih nije stavio u prodaju!Izvinjavam se u ime drugara koji organizuje celu stvar!!!

Edited by Mr.Han

• Author
comment_2028472

Kao prvo , izvinjenje zbog ovoga u NS i oko Mungosa, ali reseno je. cena ostaje do 1septembra 1200 jer nisam znao da su bili kolektivni odmori u Living room-u, pa tamo nije bilo karata u prodaji, kao i ovo sa Mungosom, i tako dalje...

@Razbijač-NAAĆI

otkazace se onda ako ga MW otkaze!

vickast i dalje?

comment_2030679

Evo neka me ispravi lemilica ako gresim ali koliko sam dobro shvatio od 100 pa na gore su karte koje su donesene u NS,a do 100 su valjda u BG-u u Felixu ili tako nesto...ali svejedno nadam se da ce prodaja krenuti ovih dana i da cemo prisustvovati odlicnom thrashovanju...!!!

Edited by BruceBruce

• Author
comment_2044918

пазарити се може где ти душа жели. али не за те паре. 1500 је сад.

A moze i danas po 1200!

rodjendan mi bio pa rek'o da pocastim!

Edited by lemilica

comment_2047231

Cena karte: 1200 Din (od 01.06. - 15.08.)

1500 Din (od 16.08. - 10.09.)

Fino ste vi to smislili...12 evra u pretprodaji,a 15 na dan koncerta...

A dan ranije Municipal Waste sviraju u Budimpesti.Cena karte 2500 forinti.Sto je 10 evra.

Pitanje za "lemilicu" ili ko vec organizuje ovo:jel vi mislite da je to odgovarajuca cena karte,ko da mi imamo veci standard nego Madjari?

Umesto da spustite cenu,vi je dizete...nece dobro da vas izadje,paz'te sta vam kazem.

Pogotovo kad se zna i ovo:

Ili je organizator naivan pa naseda na vacaroshki deal od strane ovih ili pokusava da zgrne neku kintu pitanje je,uostalom to samo on zna.Ne pada mi na pamet da dam 15eur za MW iz principa iako znam dosta dugo za njih.Taj bend svira za koru slanine i gajbu toplog piva ...

Edited by stivi1

comment_2047267

nas kako, red je da ako neko stavi muda u procep zbogo ovog cert, i da ih izvuce.

Sad svi certovi pucaju a decko je ipak organizovao cert, njemu je valjd aipak prvo cilj da nepukne

pa tek onda i da zaradi.

15 evra zaMW nije mnogo 12 evra je bilo taman al ko je teo i bio pametan tad je kupio.

a ovi iz principa...sta reci.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.