Yesterday at 12:10 PM1 day comment_3125270 naravnomozda moze na oba ako BCNR svira ranije. Evoken svakako nece rano, ima dve predgrupe Report
Yesterday at 12:34 PM1 day comment_3125271 GODLESS dolaze iz daleke Indije nastali su 2015. godine i do sada su objavili jedan studijski album kao i nekoliko singlova od kojih je poslednji objavljen 2025. godine pod nazivom Godless of Decay. Svoj tvrdokorni death metal zvuk temelje na uzorima kao što su Morbid Angel, Deicide i drugi pioniri ovog stila.DEFACED su švajcarski death metal bend koji je do sada objavio tri studijska albuma a poslednji pod nazivom Icon je nedavno objavljen za Massacre Records.Ulaznice će biti u prodaji samo na dan koncerta od 20h na ulazu u CK13 po ceni od 1000din.U Somboru su dan kasnije, 600 dinara upad, pa ako vam je bliže. https://youtu.be/bp3LlRkgumI Report
4 hours ago4 hr comment_3125287 izgleda da bas bilo dobro zezanje na High Vis sinoc, jel bio neko? Report
1 hour ago1 hr comment_3125292 Ja gotivim samo jednu pesmu njihovu, gledao sam ih jednom live i bilo mi je jako dosadno tako da sad nisam ni razmatrao da idem ali provereno je bilo vrhunsko zezanje ko voli to, punkerska energija. Report