5 hours ago5 hr comment_3126098 To je objavio HH, a one su objavile da ih ovaj nije platio 🤣Ja sam razmisljao da banem ali eto.. Edited 5 hours ago5 hr by Kumodraski Vo Report
5 hours ago5 hr comment_3126103 Pa odakle da ih plati kad je prodao malo karata, a i taj HH je jaka firma očito, kao iz srećnih ljudi Report
5 hours ago5 hr comment_3126105 2 minutes ago, Haos sam ja said:Pa odakle da ih plati kad je prodao malo karata, a i taj HH je jaka firma očito, kao iz srećnih ljudiBend ne interesuje koliko je karata prodato, promoter mora da im isplati ugovoren honorar. Report
5 hours ago5 hr comment_3126109 1 minute ago, igoraki said:Bend ne interesuje koliko je karata prodato, promoter mora da im isplati ugovoren honorar.Pa naravno, nek stanu u red poverilaca kad HH proglasi bankrot Report
3 hours ago3 hr comment_3126120 2 hours ago, Haos sam ja said:Navodno je Crypta otkazala jer su prodali samo 40 karata u pretprodaji. Smeće bend svakako.Odlicno. Tako i treba. Tezgarosi koji koriste svoj pol da privlace publiku (ili bolje receno napaljenike na sve sto iole lici na zenu) ni ne treba dovoditi ovde. To je za one pacenike u Americi, eventualno Nemacka i tako okolne zemlje. Report