Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 3 months later...
  • Replies 443
  • Views 38.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Provalio si me, pričam napamet.   Bilo je tridesetak Amera sa mnom u školi u Švedskoj, raznih uzrasta, pozadina, socijalnih klasa itd. Od razgovora sa svima njima, samo sam u tri-četiri slučaja imao

• Po i Lavkraft mogu slobodno na tavan neke biblioteke što se mene tiče, ni najmanje me ne zanima takva književnost, to nek čitaju tinejdžeri. Mislio sam na Hemingveja i T. Vilijamsa, inače. Naravno da

• Grob Bez Dna
    Grob Bez Dna

boli nas kurac > luovi postovi

• 1 month later...
comment_2305274

http://www.youtube.com/watch?v=JcA5h2dIaOY

MAN’S GIN recently opened for SCOTT KELLY and WINO (February 12th) in New York, NY at The Mercury Lounge and closed off their set with the Cobalt song 'Dry Body'.

'Smiling Dogs' sam vrteo do iznemoglosti, jedan od najboljih albuma prošle godine.

• Author
comment_2310189

Gin i Privilegivm su veoma slični albumi, zbog ogromnog Neurosis uticaja. Oseti se u rifovima i ako su na prvi pogled ko nebo i zemlja. :)

Man s Gin je drugo lice Cobalta. Ako je Gin bio pijanost i bes, ovaj je mamurluk i depresija. Ovo je ona muzika koju slušaš dok posmatraš stvari koje te jebu tokom dana, dok posmatraš svoju bivšu devojku kako se šepuri sa likom kojeg si uvek mrzeo, kada ti je ljudska glupost najveća smetnja u životu, kada u čašici absenta pronadješ više slobode nego dok se šetaš ovim gradom. Skroz mi je super ovaj miks totalnog US bluza pomešanog sa rockom, i još ovaj vokal koji me ekstremno podseća na neki grunge ala Alice in Chains, Perl Jam... baš nekako osećaš tu atmosferu u njegovom glasu koji kaže ceo svet je u kurcu, a mi smo psi koji leže pored jeftninih devojaka. Omiljeni su mi The Death of Jimmy Strugis, hate.money.love.woman , stones on my head, doggamn. Svako ko voli tako malo ciničniji folk, bluz, rock iz 60ih trebalo bi ovo da mu godi, i da se ponovo vratimo na taj blaženi Neurosis uticaj, svako ko voli solo radove od Steve Von Tilla i Scott Kellya ovo je itekako za vas.

Evo nešto slično pa ko poželi nek posluša.

http://www.youtube.com/watch?v=or7GdXGCIg4

comment_2310522

Gin i Privilegivm su veoma slični albumi, zbog ogromnog Neurosis uticaja. Oseti se u rifovima i ako su na prvi pogled ko nebo i zemlja. :)

To je to. Takodje, bubnjanje i produkcija imaju slicnosti.

Ja to ne bih ni primjetio da nisam prvo odslusao GIN, a onda ubacio Antithesis i u jednom momentu istripovao da GIN predugo traje.

• Author
comment_2313332

Što neko nekad reče na forumu, ovo deluje suviše realno da bi bilo izmišljeno. :mhihi:

Pa stvari koji su iz života i svega što nas okružuje, treba da budu relane. Ajde meni ti lepo reci da ti se to nikad nije dogodilo? :)

• 1 month later...