Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 150
  • Views 18.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Smatram da su Progressive i Power metal (Dream Theater, Shadow Gallery, Symphony X, Sonata Arctica) ubedljivo najkvalitetnija muzika koja postoji, i prava je steta sto se slusa toliko malo.... P.S.:

• atmosfericni black je uglavnom jedino preostalo sto aktivno slusam od metala, mozda prog metal ponekad i to je to.

• Bata Trokrilni
    Bata Trokrilni

Heavy metal!

comment_1999955

ja volim onaj žanr što sviraju rock bitch i great katt,karanje i oral po bini dok traje koncert.

comment_1999960

Omiljeni: black, death, folk i tzv. "US southern" metal (dakle Pantera, Down, Crowbar, COC i slicni).

Takodje slusam: doom, gothic, americki thrash i ponesto od progressive-a.

Ne slusam: nemacki thrash, "izdrkavajuci" progressive, power i heavy.

zaboravih: volim i sve varijante mesanja metala sa elektronikom.

Edited by Talvi

• Author
comment_1999961

zasto glupa? mislim da postoje zanrovi metala koji su tehnicki kvaliteniji, slusljiviji, tekstovima bolji ili slicno od drugih.

edit:

meni su omiljeni hevi(bez hard roka), i progresivni bez dokazivanja na gitari da...

odgovaraju mi power, viking, folk, gotik, sludge, avantgarda, stoner i industrial

a uglavnom ne cenim hevi metal(sa hard rokom), tresh, spid, dum, blek, rep i deth.

Edited by anon

comment_1999971
zasto glupa? mislim da postoje zanrovi metala koji su tehnicki kvaliteniji, slusljiviji, tekstovima bolji ili slicno od drugih.

edit:

meni su omiljeni hevi(bez hard roka), i progresivni bez dokazivanja na gitari da...

odgovaraju mi power, viking, folk, gotik, sludge, avantgarda, stoner i industrial

a uglavnom ne cenim hevi metal(sa hard rokom), tresh, spid, dum, blek, rep i deth.

za ovo poslednje što ne voliš hevi,prince će te jebati,a i ja,jer to automatcki znaći da ne voliš manowar,bitć~!

comment_1999986
Heavy metal! :rockdevil:

taj crtać me plašijo ko malog.ali kasnije kad sam malo podrasto,drko sam na one sisate pićke iz crtaća.

comment_1999995

Треш

Спид

Њу Вејв оф Бритиш Хеви Метал

Блек

Детх (не толико горе и брутал; значи преферирам мало техникалија и онај олд скул Детх који више вуче на Треш)

• Author
comment_2000046
posle treba da se otvore teme Megadeth i Slayer,jer mislim da su to najbolji bendovi danasnjice..

el zna neko kako se otvaraju teme na ovom forumu?

za megadeth vec ima a za slayer ce morati neko otvoriti, eto otvori ti necu ja ovaj put :icon_neutral:

comment_2000066

Heavy metal, Melodic metal, Power metal, Progressive metal, Hair metal i neke grupe Thrash, Speed i Black metala.

Volim jos i AOR i Blues.