July 20, 200916 yr comment_2006775 Death/core, Grind/core i Groove pretežno. Ali, naravno, zapadne još štošta.
July 20, 200916 yr comment_2006796 Technical Death Metal & Progressive Death Metal. Mislim da nema potrebe da objasnjavam zasto.
August 26, 200916 yr comment_2037636 Pa sta ja znam, groove, thrash, death, metalcore i power nekad. To bi bilo to otprilike...
August 29, 200916 yr comment_2040066 US power, progressive(fates warning, qr), tech thrash(coroner) i donekle tech death s jedne strane, a s druge nwobhm(angel witch) i oldskul doom(st vitus), uglavnom 80-te znaci volim i razne metal-devijacije i avangardnije-u-sirem-smislu-metal bendove tipa isis i mastodon i poslednjih par godina uglavnom to slusam posebno ne volim: evropoidni power (retko koji bend volim tipa angra, kamelot ili royal hunt); nestandardne instrumente(citaj: folk metal) i klavijature u metalu izvan prog/ugledanje-na-DT konteksta (npr. draconic ima klavijature ali u izvjesnom prog kontekstu, to je ta prog dimenzija benda i to je kul, ali neka tamo sonata arctica nema sanse); kojekakve gothic metale i operaticne vokale; ne volim panteru i tu familiju bendova; njemacki kec-thrash me ostavlja ravnodusnim brutal death i metaloidni grindcore ne volim, ali, s druge strane, volim punkoidni grindcore deathcore, metalcore i razne hardcore-meets-metal varijante uglavnom ne mogu da smislim, ali nije da nisam dao sansu (eventualno converge, candiria i tako neki originalni bendovi... DEP...i jos pet-sest njih) svedjane, fince i kojekakvo melo-drvljenje slabije varim (izuzetak - raunchy, ali oni su specificni) black kako koji bend, ali, uglavnom ne drze mi dugo paznju, osim ako nije u pitanju nesto stvarno kul tipa beherit ili emperor...
September 1, 200915 yr comment_2042691 Sve moze, za dobru svinju nema lose splacine...trenutno na mestu broj 1 Brutal/Technical Death
September 9, 200915 yr comment_2047906 groove death, technical i brutal death, grind, southern, alternative, doom i poneki heavy, black... Edited September 9, 200915 yr by Господин Граул
September 10, 200915 yr comment_2048873 Ovo su najaci metalci http://www.youtube.com/watch?v=q_Yxnh_ql0s
October 10, 200915 yr comment_2069461 uvek teknikal... nikad brutal... raw i brutal uvek progressive nikad a technical jako retko..
November 2, 200915 yr comment_2085360 ja volim post metal i metalcore koji nije pederski.a volim grind samo ga slabo slusam.ja volim sve sto nije hevi
November 21, 200915 yr comment_2098930 Највише треш, понекад хеви, Технички Дет поред треша највише, некад волим да чујем и Брутални, Блек исто волим да чујем али слабо. НВОБХМ обожавам, као и Дум. Павер скоро никако. Edited November 21, 200915 yr by friend of misery
November 21, 200915 yr comment_2099027 Progresiva do smrti!! Sto neparnije to bolje! XD Pathosray, Pagans Mind, Spheric Universe, Circus Maximus, DT, Angra, Evergrey i te fore. Mada moze da upadne i stari dobri Thrash tipa PanterA, SleJTer Megadeda i slicno. Mrzim heavy, black, death i slicno. Jao kako volim ove teme, osecam se kao da sam se tek registrovao na YUM.