Jump to content

Najlepše želje na svetu


Routasydän

Recommended Posts

Danas naleteh na neki clanak koji govori o izboru za najseksipilniju glumicu danasnjice i odusevih se izborom glasaca na tom sajtu pa resih da pokrenem temu i ovde, da vidimo kome se sta svidja od hadrvera poznatih cica, odnosno koja konfiguracija je najlepsa. Evo ga deo tog teksta.... i molim vas samo bez glupog prepucavanja, ukusi se razlikuju i nema svrhe nametati svoj nekom drugom icon_wink.gif

 

Sajt Radaronline objavio je listu najseksepilnijh glumica koje su skinule sve pred objektivima svetskih fotografa. U sastavljanju liste konsultovani su upravo ti stručnjaci. Fotografi Bredford Row i Helena DeLilo odabrali su 12 najseksepilnijih glumica koje "ništa nisu ostavile mašti".

"Šarliz Teron je definitivno najseksepilnija glumica koja je ikada pozirala gola", tvrde stručnjaci. "Ona poseduje vanvremensku lepotu i na svakoj fotografiji izgleda drugačije. Njeno lice, telo, način na koji pozira i transformiše se čini je jednom od najneverovatnijih dama koje su ikada stale pred objektiv", rekla je Helena DeLilo.

 

Na drugom mestu našla se Dženi Mekarti, nekadašwa voditeqka MTV-a, manekenka, glumica i devojka Džima Kerija, i lice sa naslovnice "Plejboja", dok je trec'e mesto zauzela Pamela Anderson.

 

"Iako joj se velic(ina grudi neprestano mewa, ona ostaje lepotica", rekao je Row. "Uspešno je 'pobegla' od stereotipa bikini lepotice, i vec' dugi niz godina predstavqa 'samo' seks bombu".

 

Na c(etvrtom mestu je Pamelina koleginica iz serije "Baywatć" Karmen Elektra, a na petom Demi Mur.

 

Na listi su se našle Dru Berimor, Dženifer Aniston, Deniz Ric(ards i Heder Grejem.

Edited by Lou

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...