Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 2 weeks later...
comment_2013221

Poster ovih dimenzija bi te kostao oko 400 dinara. A daleko lepse bi izgledao. I ne bi se cimala sa sastavljanjem. Kazem ti kako bih ja radila. Ideja je inace super. A izgledalo bi jos prejebenije da si mu dodala crni ram, ne toliko napadan, ali opet da ga ima. Tako bi ti mnogo lepse 'izlazio' iz zida i dozvolio bi ti da manje agresivno resis kacenje postera.

comment_2013336
Vidish, onda ja greshim sto nosim u kopi centar i tome slicno, treba da nadjem stampariju. Gde si stampao?

Zajkon

Ja stampam postere tih dimenzija svakih pola meseca. Copy centar izbegavam u sirokom luku.

Edit: DRUGI LINK

Edited by Emilly

comment_2013347

Rispekt za Escape From New York,taj bih i ja rado uradio.

Je l' nije imao da se nađe na engleskom te veličine poster ili je tebi bio fazon da imaš na italijanskom? :)

comment_2013354
Rispekt za Escape From New York,taj bih i ja rado uradio.

Je l' nije imao da se nađe na engleskom te veličine poster ili je tebi bio fazon da imaš na italijanskom? :)

Ja nisam nasao na engleskom vecu rezoluciju. :D

OCU!!! :D

Ok, reci kada oces da podignesh premiju. :D Nego poster je pravuganik oblika, malo je veci poster od A4(ali nije A3) isti ko ona prilozena slika samo pise It found a body now it needs a voice , i neshto u desnom i levom uglu James Cameron i Guardian kenjaju o filmu.

Edited by Lunar

comment_2014882

Ja od kada sam zavrsila srednju postala sam ludak za dobrom rezolucijom XD

E sad, zajkon je odlican, jedini problem je sto im stapanje ide u rolnu, znaci u masini stoji rolna od 120grama( gramaza papira to znate :P ). A najbolja gramaza za poster je 200g barem po mom misljenju.

Ali skoro uvek imaju tu rolnu od 200 u masini pa nema brige. Morate da se postarate za rezoluciju, nikako 72!!! Ima da vam bude malecko.

Ali i to znate. Ja uglavnom moje postere u photoshopu uvecam, i ocistim pixele,pa onda izgleda ok. Vektorski programi ko ilustrator su super za uvelicavanje.

Zajkon je najjeftiniji, zeznuto doci do tamo, narocito sada kada tramvaji do pristanista ne idu. Ili ide samo 2 :/

Papir od 70x50cm od 200g je 130 din. Sto je bas jeftino!!

@Lunar, nisi mi pokazao postere,bas me interesuje kolki su ispali D:

I nemoj mi reci da si ostavio ovo isavijano i onda odstampao, double shame on you!

Tako da ljudi stancijte postere kod Zajkona XD

Desava se da im neki put zabrljavi stampac pa zezne boju negde,ali meni se za 2 god desilo 2 puta :/