Jump to content

Fudbalski transferi


Мајор Гашпар

Recommended Posts

Evo Dovla, ja to zaista nikada nisam video. Daj link neki. A sto se tice onog prelaska od pre par godina, to su i u Bajernu sami priznali da je stopirao Leverkuzen, sto je i normalno.

 

Svakako nisam vrhunski poznavalac fuzbalske ekonomije, ali mislim da su se neki od vas malo zaneli zbog ovih stotina miliona koje lupaju šeici okolo, čini mi se da sam ovuda za 10 igrača pročitao da vrede preko 50-60 miliona, malo je nerealno... To su uglavnom neki idiotsko skupi PSG Real Barselona transferi...

Inače Vidalu na transfermarkt stoji vrednost 42 mil, ne znam koliko tome verujete.

 

Čekamo da vidimo da li će i za koliko će da ode Bejl :P

 

Ako je Sterling placen 60 miliona, Dibala 40, David Luiz 50...onda Vidal vredi 70 najmanje. Nista od ovoga nije realno, sve su to idiotske cifre, ali ja poredim kvalitet igraca i ono sto je uradio u karijeri sa novcem koji je placen on a koji su placeni ostali. Ja verujem da ces se i ti i svi ovde sloziti da Vidal vredi vise od Sterlinga i Dibale.

 

izgleda da ga prodaše

 

Nema tu nista izgleda, to je gotov posao. Cim je Marota potvrdio, to je to.

 

Zao mi je jako, obozavam coveka, zverina od igraca, borio se za grb kao pravi ratnik. Ali jebes ga, sta da se radi, zelim mu sve najbolje u karijeri. Tu je Pereira, covek je dokazao prosle sezone da je dostojan naslednik, i obavezno se mora dovesti jedan kreativac.

Edited by lemmy sixx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bentekeie skuplji zato sto e Vila stavila klauzulu od 32,5m funti, znauci da ce ovi engleski sabani da se loze na proverenog premierligaskog strelca, pre nego na neku inostranu zvezdu po kriteriima cempions lige...voleli - izvoleli

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...