Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 459
  • Views 53.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja sam uhvatio prvi red na Marduku i držao ga ceo koncert, pa ću i izneti utiske sa tog dela svirke (za ostale bendove me bolela kita, pa sam ih odsedeo u holu).   Pozitivni deo - svirka je bila naj

• Ja ne ubrajam sebe u metalce uopšte, pa samim tim ni u onih 20%.     Ne piše, stoji samo "all music and lyrics by Arioch". Ali po tom principu je "pokrao" početak Sword Of Faith jer je iz nekog fi

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

Iskreno govoreći,svi su govna,i metalci,i ja sa njima,a i organizatori. 1.metalci su govna jer pola njih sluša na mp3 i ne kupuje originalna izdanja 2.ja sam govno jer sam se vratio na forum 3.orga

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
comment_2110521

Pa jes, možda ima neko kome se ide na Mastic Scum, a Vader i Marduk ga ne zanimaju :haha:

(osim Goksija :haha:)

Kako sam se samo lozio na Mastic Scum krajem 90-tih, Zero nisam vadio iz stuba...

Vader slusao vec 2 puta, Marduk me ne zanima.

Valjda ja upadam u tu grupu ;).

comment_2110547

Izgleda da sam prvi koji je kupio kartu. Bio sam u Beogradu par dana, pa reko' ajde da kupim kad sam već pri parama. Valjda neću biti te sreće da se otkaže. icon_sad.gif

Nisi jedini, ja kupio u oktobru.

comment_2113821

Да је среће да свирају само старе ствари.

:da:

opet previše prastarih stvari...

:no:

sve u svemu ja se i dalje nisam odlucio da li cu ici.karate kid mi je malo zgadio marduk,a samo zbog vejdera da idem po ovoj ladnoci i vetrustini...no ostalo je jos mesec dana,sto je dosta vremena da se predomislim.

Edited by dimmu1

comment_2113824

Meni bas super sto ce biti novijih stvari, hocu da cujem "Into Utter Madness" i "Redeemer"-a. Kome je do starijih pesama imao je vec dve prilike da ih cuje, pazi da ce da sviraju ovde treci put za dve godine a da ne sviraju novi album. :haha: :haha: :haha: Ali Vader su ga preterali sa novim stvarima, ono ni na sta ne lici.

ž

Два пута сам их гледао, два пута су сет листе биле одличне, и ова листа је супер, Azrael,Wolves, Panzer, With Satan...

• Author
comment_2113848

s'tim da obabenda prilagodjavaju listu u dogovoru sa promoterom... tako sam za nile napisao da sviraju 2h i tako i bilo ... njihov management posalje jedan papir gde mora promoter da popuni, gde izmedju ostalog pise set lista i ja proizvoljno dopisem malo vise nego sto treba :) .

videcemo ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.