September 19, 200222 yr comment_95339 Ma to ovaj Junkie prica a ne razume se.Moj drug kupio cunning stunts na dva DVD-a.E sad,fazon je u tome sto su to kopije,a onaj sto ih prodaje na nasem buvljaku snima na DVD-e manjeg kapaciteta,pa jedan redovan DVD mora da mu bude na dva.Tako da kad kupujes koncert ipak platis 1200 dinara.Dobro,ima i onih koji mu stanu na taj jedan disk,zavisi od koncerta.
September 20, 200222 yr comment_95615 pa to ni nije DVD......to je sranje nego ima u jugotonu cunning na dva cd-a.......ceo koncert a moramo priznati da je drugi deo bolji!!!
September 29, 200222 yr comment_99654 Cuci Mara na jednom kamicku,u potoku oprala je......NOGE! Sram vas bilo,posle ja bezobrazan,je li?
September 30, 200222 yr comment_100550 Cuci Mara na jednom kamicku,u potoku oprala je......NOGE!Sram vas bilo,posle ja bezobrazan,je li? Jel` to ono - sjedi Mujo vjetar piri iz gaca mu kurac v !!!!!!!!!!!!!!???????? 8O
October 1, 200222 yr comment_100646 A da malo prekinem to vase sranje... Imam konkretno pitanje! Jel neko naleteo negde na mrezi na "We're A Happy Family: The Ramones Tribute"????? To treba vrlo skoro da se pojavi i to MORA da ima na mrezi!!!! Hocu da cujem "53rd & 3rd" ili da umrem!!!
October 2, 200222 yr comment_101279 Metallica je odlicna,samo sto su se prodali.Njima je Black lupio u glavu ,sada je samo komercijala.Ali sta cemo.tako je to.SAD NEMA NISTA OD NOVOG ALBUMA SHIT !!!!!!!!!!!!!
October 2, 200222 yr comment_101440 Metallica je odlicna,samo sto su se prodali.Njima je Black lupio u glavu ,sada je samo komercijala.Ali sta cemo.tako je to.SAD NEMA NISTA OD NOVOG ALBUMA SHIT !!!!!!!!!!!!! yes, I was looking forward to the new album :roll: :roll:
October 2, 200222 yr comment_101503 Metallica je odlicna,samo sto su se prodali.Njima je Black lupio u glavu ,sada je samo komercijala.Ali sta cemo.tako je to.SAD NEMA NISTA OD NOVOG ALBUMA SHIT !!!!!!!!!!!!! Marsh bre u picku materinu :x ! BLACK vlada,i ubicu te proseres li se ovako jos jednom.Koliko je samo degena doslo ovako,i krenulo od samog starta da smara o prodavanju `Tallice...A o novom albumu nista ne govori dok on ne bude bio gotov. Grrrr........Ubicu nekog.......
October 3, 200222 yr comment_101539 Ajde moderatore ucini nam uslugu i zatvori ovu temu. Otisla je u Qrac
October 5, 200222 yr comment_102398 Ma ovaj i nije nesto - neverovatno je obican - ima se i boljih,al` cu jedno vreme da furam ovaj A de si ti iskopao trostrukog Kirka ? A mozda si ga sam sklepao ?
October 7, 200222 yr comment_103187 Sa www.metallica.com?!?!?!? No Way! :? :x Na tom sajtu sam svaki dan,skidam najnovije fotografije koje postavljju u poslednje vreme (dok rade u studiu),a i galeriju sam odavno precesljala!I nigde nema "trostrukog" Kirka...Pa,ako bi bio ljubazan da me uputish na mesto gde si ti video sliku... :?
October 7, 200222 yr comment_103189 Mislim da niste vidjeli domacu prezentaciju `tallice,jel tako? Pogledajte na users.cg.yu/metallica ps-Check out the new avatar