February 28, 200421 yr comment_405462 " Kai-ev Killbox " To bre nije moj disk Nego..odlican album : )
February 28, 200421 yr comment_405473 Zar Turbo nije heavy ?...Mozda ne mislimo na isti. Nisam siguran za ostale albume, ali ovi koje ja imam ("Kawaleria Szatana" i "Ostatni Wojownik") su čista spidačina.
March 23, 200421 yr comment_406868 Slusao sam skoro TAKING OVER i to mi je ubedljivo najjaci OVERKILL album, a OVERKILL II eh....kakva pesma Od ostalih skoro sam slusao i BLOODLETTING koji je IMHO najslabiji overalbum. Mislim album nije los...ima stvarno dobrih pesama ..I HURRICANE npr..ali uporedjujuci sa ostalima..nista posebno govora iskreno... a takodje hocu da pohvalim album THE YEARS OF DECAY...mislim kada na jednom mestu imate BIRTH OF TENSION, END, YEARS OF DECAY, TIME TO KILL, ELIMINATION, SKULLKRUSHER....pomislite da je bre ovo thrash best of ...silan album maximalno! Ovih dana bi trebalo konacno da preslusam i FEEL THE FIRE, od pesama znam samo ROTTEN i OVERKILL, nadam se da je ostatak albuma mocan kao ove dve pesme!
March 28, 200421 yr comment_409646 Pesme sa Coverkilla su stvarno dobro odsvirane , pogotovu Hymn 43 i Tyrant.
March 28, 200421 yr comment_409725 Pesme sa Coverkilla su stvarno dobro odsvirane , pogotovu Hymn 43 i Tyrant. Ne voljem ga, to im je najgore izdanje Years Of Decay ---- MAJKA!
April 6, 200421 yr comment_416561 Eh, pa nemoj porediti takvo remek-delo kao što je "The Years Of Decay" sa albumom sa obradama. Nije pošteno. Za jedno takvo ostvarenje, "Coverkill" je jedan od najboljih, sa super izborom. Možda su još jedino Powergod napavili bolji izbor na svojim izdanjima, ali su Overkill daleko matoriji od njih da bi sad obrađivali Agent Steel i Stryper.
April 6, 200421 yr comment_416571 Danas sam slusao "Necroshine" jedno dva puta Moram istaci da je Overkill mozda i thrash bend sa najbolje produciranim albumima...znaju da potrefe takav zvuk gitare da coveka prosto dirne u srce Inace,pesme mi u pocetku deluju smarajuce , sa neobicnim introima ( Necroshine - song) Ali posle sve dodje na svoje mesto!
April 6, 200421 yr comment_416981 Pocetne pesme smaraju ?! Pre svega mislim na "Necroshine" i "Let Us Prey". Pa ti bre nisi normalan. A inace kasniji Overkill albumi imaju odlicnu produkciju, kao i vecina Annihilatorovih albuma.
April 8, 200421 yr comment_418736 Pocetne pesme smaraju ?! Pre svega mislim na "Necroshine" i "Let Us Prey". Pa ti bre nisi normalan. A inace kasniji Overkill albumi imaju odlicnu produkciju, kao i vecina Annihilatorovih albuma. Daleko od toga da smaraju, samo uvod - recimo kod same pesme "Necroshine" mi je jako dossadan( a traje citavih minut ipo) No,kasnije nastaje prava rokachina... Inache -Blitz Ellsworth je nenadjebiv leek,u totalno drugachijem maniru je otpevao "The Years..." i ovo izdanje, a oba stila mu jako leze.
April 8, 200421 yr comment_419060 Naravno da je otpevao u različitom maniru, kad je i muzika skroz drugačija. Mora malo pevanje da se prilagodi muzici. Ipak to nije kategorija za sebe. Celina je bitna.
April 8, 200421 yr comment_419208 Jebiga, kad su izbrisali stare avatare, pa nisam mogao da upotrebim svoju trejdmark sliku. Moralo je da se nađe nešto novo.
April 9, 200421 yr comment_420323 Nego, interesuje me koji zenski vokal se to pojavljuje u pesmi "Revelation" ? E da, jel' provaliste onaj intro od svega pet sekundi u "Stone Cold Jesus", pljunuta Burton-ova "Anesthesia" !
April 9, 200421 yr comment_420328 Vokal je Blitzova sestra Mary, ima je u još jednoj pjesmi... A onaj intro je jedna vrsta odavanja počasti, ovaj je to izjavio.
April 9, 200421 yr comment_420331 A jel' dobro izgleda ta Mary ?! ) Sta ga znam mozda imas i neku njenu fotku:) Inace, bas egzotican glasicj
April 14, 200421 yr comment_423695 Jedna stvar me buni. Na metal-archives.com pise da je "Fuck You" pesma kanadskog punk benda D.O.A., a Bobi na "Wrecking Everything" u Dzerziju kaze "This is where Fuck You was born". E sad ne verujem da bi Overkill besramno ukrao pesmu, kao sto ne verujem da bi neko ono bezveze napisao.
April 14, 200421 yr comment_423706 Jesi li siguran da se radi o istoj pjesmi, mislim 'Fuck You' je idealno ime za glazbeni uradak...
April 14, 200421 yr comment_423714 lyrics od Overkill-ove verzije nisam nasao, ali sam gledao na jednom sajtu lyrics od DOA verzijem i gledao lyrics uz pesmu ..i nema sumnje , to je ista pesma!...probacu nege da nadjem tz 'original' da bih se poptuno uverio...ali sada sam vec 90% siguran da je ovo obrada