May 11, 200520 yr comment_792342 baj d vej ne vadim iz kompa divx wrecking everything.....do yaya koncert !!!!
May 11, 200520 yr comment_792391 E,malopre sam video na official sitr-u Overkill-a (www.wreckingcrew.com) ovo: August 8-2 Open Air Belgrade,Serbia Uglavnom,valjda nece do leta otkazati EDIT:Ne znam dal' da se ovo postavi na 'Koncerti i okupljanja' ili je rano Мене само интересује моји је то фестивал. Ја не знам ништа што се дешава тада, а да је везано за метал на било који начин, али ако су потврдили ајде да видимо.
May 11, 200520 yr comment_792681 Ma mozda ljudi misle da odrze koncert na otvorenom,u protivnom stvarno ne znam ... Inace,bila je tema o koncertu,al je zatvorena...
May 12, 200520 yr comment_793448 vec mesec dana znam da tu vest postovala sam temu na koncerti i desavanja ...da,da, po svim mogucim propisima sam postovala da vas preduhitrim ako pomislite suprotno Ne pricaj kojesta.naravno da nisi znala za to pre mesec dana i da si sad videla od mene
May 12, 200520 yr comment_793515 baj d vej ne vadim iz kompa divx wrecking everything.....do yaya koncert !!!! Jeste,koncert je fenomenalan.D.D.Verni nije normalan uzivo...on je primer kako se thrash metal bassista treba ponasati na bini.Kralj!A i Blitz je opasan...u svakom slucaju,bice mnogo lepo gledati ih uzivo.
June 3, 200520 yr comment_815769 Gledao sam ja pun dvd...Ludilo! D.D. mi po malo ide na zivce, ima mi neku nesojsku facu Nego ljudi, jel iko saznao neshto vishe o koncertu 2-gog avgusta?? Zna li ko o cemu se radi?
June 3, 200520 yr comment_816049 znam da treba da bude koncert,cak sam postovala temu ali moderatori nisu odobrili jos uvek se nista ne zna...ima jos vremena do avgusta
June 13, 200520 yr comment_824637 Mogli bismo malo da se spremamo za gig a Evo set liste sa koncerta od pre par dana sa sonatom arcticom.. tachan redosled pesama dodushe nije ovakav: Old School Bats In The Belfry Powersurge Rotten To The Core Hello From The Gutter Elimination Within Your Eyes Blood And Iron Thanx For Nothin Necroshine Fuck You Damned Under One God-Like Wrecking Crew Nice Day For A Funeral Gasoline Dream
June 13, 200520 yr comment_824723 Mogla im je biti bolja lista...Nadam se da ce kod nas ubaciti dosta izmjena!
June 13, 200520 yr comment_824732 U principu..lista je dobra...ali jebem mu mater samo jedna pesma sa YODa! +Nema Kome...
June 14, 200520 yr comment_825977 a? ne kontam oprostite plavusa sam...ali...pesma thunderhead sa albuma BLOODLETTING nije na listi
June 19, 200520 yr comment_829452 Horrorscope uzeh za 599 dinara u Platou. Inače, ko se fura na originale, u Metropolis Music Shopu u Knez Mihajlovoj je popust od 30-50%, pa obiđite, ja sebi nađoh neke fine stvarčice...
June 22, 200520 yr comment_832103 Josh neshto manje od mesec dana narode,,el se zna neshto majku mu? Elem evo set liste sa giga na SWEDEN ROCK festu..PORTNOY im svirao na Eliminaciji: Within Your Eyes Damned Rotten To The Core Wrecking Crew Hello From The Gutter Nice Day For A Funeral Elimination Thanx For Nothin’ Under One Necroshine In Union We Stand Old School F**k You Dirty Deeds Done Dirt Cheap Ne znam..ali ovo je neverovatno dobra lista! In Union We Stand ladno!
July 4, 200520 yr comment_841295 Da li je bilo ko nacuo nesto o koncertu??? Inace set lista bi mogla mnooogo bolja da bude. Feal the fire, jos nesto sa Tacking over,Coma A i kako to da nema ni jedna od pesama iz sage o vecnom, besmrtnom, najuboitijem, najstonosnijem ubici ikada OVERKILL-u???
July 7, 200520 yr comment_843597 jel zna neko uopste gde bi mogao taj koncert da se odrzi? Jel nacuo neko nesto?