November 21, 200222 yr comment_117670 Ne treba dozvola, samo bez uvredljivih ličnih komentara moliću. Za slogan se slažem. Možda sam i predvidljiv, ali ima tu i još nekih stvari.
November 21, 200222 yr comment_117690 Ovde je pocelo ozbiljno da se zakuvava dragi gledaoci. Trenutno je sedma rudna u pitanju tako da ostanite sa nama do kraja TO BE CONTINUED .............................
November 22, 200222 yr comment_118218 Ne treba dozvola, samo bez uvredljivih ličnih komentara moliću.Za slogan se slažem. Možda sam i predvidljiv, ali ima tu i još nekih stvari. Bez licnih komentara? Pa sam si dragi moj poceo sa "ko tebe sta pita?" A onda si odlucio da je bolje bez licnih komentara... :roll: a: a: I predvidljiv jesi, a ostale stvari sam uglavnom nabrojala... No need to comment... :|
November 22, 200222 yr comment_118235 Ovde je pocelo ozbiljno da se zakuvava dragi gledaoci. Trenutno je sedma rudna u pitanju tako da ostanite sa nama do kraja TO BE CONTINUED ............................. Dragi komentatoru, nema sedme runde, niti ce biti osme... Niti ce biti continued...
January 8, 200322 yr comment_139162 Mislim da niko nije pomenuo Testament - Trail Of Tears, mislim da ulazi u kategoriju... i, iako nema Skolnicka solo je fenomenalan... a malo mi je draza originalna verzija od one akusticne sa "Live At The Fillmore"...
January 9, 200322 yr comment_139350 Ja bih radije stavio onih par instrumentala sa "The New Order" gde je Skolnik razbio, ali razbio!
January 21, 200322 yr comment_143967 Viking-Hell Is For Children......pesma je fantasticna, cak se i raspizdim uz nju (sta bih radila da nema onog brzeg dela!)...text je neverovatan. U ovoj pesmi se pojavljuje i Ron Rinehart....u pitanju je obrada, ali nikako ne mogu da nadjem originalnog izvodjaca. Zna li ga neko?
January 30, 200322 yr comment_147777 PA KADA BIH IZOSTAVIO MATLLICU onda MegadetH Extasy! 8) Matllicu???? :? :? :?
February 10, 200322 yr comment_154378 Pantera - Cemetery Gates, This LOve Metallica- One, The Unforgiven I,II...sad neznam to live is to die..dal to spada u baladu..
February 10, 200322 yr comment_154393 Viking-Hell Is For Children......pesma je fantasticna, cak se i raspizdim uz nju (sta bih radila da nema onog brzeg dela!)...text je neverovatan.U ovoj pesmi se pojavljuje i Ron Rinehart....u pitanju je obrada, ali nikako ne mogu da nadjem originalnog izvodjaca. Zna li ga neko? -- --SORRY ALI...JEL MI MISLIMO NA ONAJ "Do or Die+Men of Strow" VIKING?? :? - -- --ALI TO JE NEMILOSRDNI SPEED,A NE THRASH+ZAR ONI IMAJU BALADU?? :ne: :ne:
February 10, 200322 yr comment_154421 Da, to je album "Man Of Straw", i Hell Is For Children je balada. A, sto se thrasha i speeda tice, ako vec znas objasni mi razliku izmedju ova dva pravca, posto je ja ne primecujem.
February 12, 200322 yr comment_155188 Nema neke velike razlike, samo što se speedom smatraju bendovi koji non-stop cepaju, dok thrash bendovi mogu imati i mid tempo pesme. Suštinski, nema razlike jer i jedni i drugi sviraju žestoku muizku. Nemoj Goce da zbunjuješ ljude!
February 14, 200322 yr comment_156403 Mislim da niko nije pomenuo Testament - Trail Of Tears, mislim da ulazi u kategoriju... i, iako nema Skolnicka solo je fenomenalan... a malo mi je draza originalna verzija od one akusticne sa \"Live At The Fillmore\"... dobra je akusticna verzija pesme return to serenity
February 14, 200322 yr comment_157069 Naravno da je konkurencija u ovom segmentu zestoka,ali sam ipak cvrto pri stavu da je "One" bez premca!
May 7, 200322 yr comment_203039 Tetament-Return to Serenity Megadeth-A tout le mond Metallica-Fade to black
May 7, 200322 yr comment_203100 Testament - Serenity ili Legacy 'tallica - Unforgiven Megadeth - A tout Le Monde i naravno ANGEL OF DEEEEEEAAATH jk