February 10, 200520 yr comment_694052 Nemoj da se pogresno razumemo da ja sad kao tu nesto tripujem, ali smisao besmisla je keva(ko je citao "Cekajuci Godoa" znace o cemu pricam), zato je Slejer jedan od najboljih bendova. Jesu i rifovi i soloi haoticni i, na prvi pogled, besmisleni, ali u tome se krije nevidjena car jednog od najvecih svetskih metal bendova.
February 10, 200520 yr comment_694060 To i ja mislim,ali objektivno to funkcionise SAMO u Slayer-u,a ovde ipak treba sastaviti idealnu postavu,a to bi tesko islo sa Kingom ili Hanemannom na solo gitari.
February 10, 200520 yr comment_694117 tako je, nisu oni neki muzicari, ali su se dobro nasli i uklopili
February 12, 200520 yr comment_695875 -Slayer Bog I Batina !!! Slayer tata !!! Nece vishe biti bendova kao slayer, testament, exodus...
February 12, 200520 yr comment_696028 Nemoj da se pogresno razumemo da ja sad kao tu nesto tripujem, ali smisao besmisla je keva(ko je citao "Cekajuci Godoa" znace o cemu pricam), zato je Slejer jedan od najboljih bendova. Jesu i rifovi i soloi haoticni i, na prvi pogled, besmisleni, ali u tome se krije nevidjena car jednog od najvecih svetskih metal bendova. Sta znam, kako kad...nego volis li ti Primus?
February 12, 200520 yr comment_696056 Od njega nije tesko svirati bolje Hanneman samo testerise po gitari Ajde ajde, ...zaista bih voleo da vidim neke od vas da 'testerisete' po gitari upola kao king ili hanneman.. Ne kapirate vi u cemu je fora, zar ne? Trazite smisao u thrash metal solazama? ova dvojica stvarno izgledaju kao likovi koji ce sedeti danima i pisati solo koji ima smisla, a sve to da bi zadivli tinejdzere iz prvih redova Tebra, pustis sebi kuci fino nekog neoklasicara i onda analiziras i uzivas... pa kad prodje par godina vratis se na ovu temu i vidis gde si pogresio
February 12, 200520 yr comment_696067 Ajde ajde, ...zaista bih voleo da vidim neke od vas da 'testerisete' po gitari upola kao king ili hanneman.. Ne kapirate vi u cemu je fora, zar ne? Trazite smisao u thrash metal solazama? ova dvojica stvarno izgledaju kao likovi koji ce sedeti danima i pisati solo koji ima smisla, a sve to da bi zadivli tinejdzere iz prvih redova Tebra, pustis sebi kuci fino nekog neoklasicara i onda analiziras i uzivas... pa kad prodje par godina vratis se na ovu temu i vidis gde si pogresio Necu nista da to odgovorim na ovo ...cekam Sunray-ja
February 12, 200520 yr comment_696080 Necu nista da to odgovorim na ovo ...cekam Sunray-ja Ne mora ni on, znam sta ce napisati Edited February 12, 200520 yr by SlaughtererFaca
February 12, 200520 yr comment_696230 Sta znam, kako kad...nego volis li ti Primus? Volim Primus, kako ne, samo, nisam bas mnogo slusao.
February 13, 200520 yr comment_696635 Ja se drogiram njima vec neko izvesno vreme ...sto ti kazes "smisao u besmislu" ...mada imaju i oni s'vremena na vreme neke ozbiljne pesme
September 2, 200519 yr comment_893212 Ajd i ja da se ubacim. Dakle: STEVE "ZETRO" SOUZA - Vokal DAVE MUSTAINE - Ritam Gitara ALEX SKOLNICK - Solo Gitara SHARLEE D'ANGELO - Bas DAVE LOMBARDO - Bubnjevi Eto. A bend nek se zoveee.... neam pojma! Ma nek se zove kako god, samo da se okupe!
September 7, 200519 yr comment_898840 НЕШО - урлање Blackfire - гитара Чвора - трожичани бас Ломбардо - чекићи Маркус - ???
September 8, 200519 yr comment_899941 Чекај,јел Blackfire или Whitefire? Ма бре Blackfire, јел' се ти спрдаш ил' си озбиљан?
September 15, 200519 yr comment_906180 Cak Bili-Vokal Haneman-Gitara Kiser-Gitara Stiv Didjordjo-Bas Kavalera-Bubanj
October 10, 200519 yr comment_922707 IDEALNA THRASH GRUPA POSTOJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IT'S MEGADETH!!!!!!! ALI AKO MORAM DA MENJAM BEND BI SE ZVAO"BLOODCHILD" VOKAL-JEFF WALKER-CARCASS SOLO GITARA-ALEX SCHOLNICK RITAM GITARA-DAVE MUSTAINE BASS-INGWIE MALMSTEEN BUBNJEVI-NICK MENZA
October 10, 200519 yr comment_922802 Vokal: Hetfield Prateci: Kai Hensen Ritam: Mustain Solo: Petrucci (Dream Theater) Bubnjevi: Lars Urlih (Metallica) Bas: Klif Burton (pokojnik iz Metallice. Sniff...
October 10, 200519 yr comment_922856 evo: Dave Lombardo - vokal Jason Newsted - solo gitara Chuck Billy - ritam gitara Kerry King - bass Tom Araya - bubnjevi al' bi ovi shurili!
October 11, 200519 yr comment_922923 evo: Dave Lombardo - vokal Jason Newsted - solo gitara Chuck Billy - ritam gitara Kerry King - bass Tom Araya - bubnjevi al' bi ovi shurili! na tu svirku bih isao i unazad na rukama ako treba
October 11, 200519 yr comment_922988 i ja isto! mislim da bi svi trebali da idu tako, posto bi se to desilo u nekom "OPOSITE WORLD"-u
April 13, 200619 yr comment_1097402 Phil Anselmo-vocals Dave Mustaine-guitars Kirk Hammet-guitars Schmier-bass Lars Ulrich-drums
April 13, 200619 yr comment_1097420 Tarja-bubnjevi, prateci vokali Tom Araya-klavijature Jeff Hanneman-Vokali Satyr-Bass Erik Adams-gitara Sympho/Thrash " 'Till Dawn "