Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2459006

za hajduk se bas dosta navijalo...ne znam tacno zasto,al je bio popularan dosta u sfrj,a kod nas je jedini hrvatski klub za koji su nasi navijali...eventualno,rijeka...ne znam zasto hajduk jer je opste poznato da su u splitu ustase...

• Replies 1.2k
  • Views 76.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hail Metal
    Hail Metal

Evo vam kurac .   Nalaze se na pravom mestu , kakvi mladi zivoti , obicne ubice . Pravda je zadovoljena .

• Саопштење за немилосрдну и једном бојом обојену, изманипулисану јавност!!!   Желимо да обавестимо јавност да је 31.03.2011.године основано удружење грађана под називом” ХОЋЕМО ИСТИНУ “! Ово удружење

• Footog Qpoos
    Footog Qpoos

comment_2459017

Мени ујак рече да су увек играли леп фудбал па су их готивили људи. Са друге стране опште је познато да су усташе и Шиптари увек били ведете НК партизана а има људи који навијају за тај усташко-фашистички пројекат.

comment_2459018

matori titovac...verovatno se na popisu izjasnio kao jugosloven...

Веровао или не, Хајдук је основан као српски клуб, осниваче су им Аустријанци хапсили због великосрпске пропаганде. А и не знам да су Хрвати ишли у хајдуке.

Причао је мени ујак да је у Војводини био пун курац навијачких клубова Хајдука,каже да је Хајдук после Звезде можда био и најпопуларнији клуб у СФРЈ.

У Петроварадину постоје групе Торцида Петроварадин и БББ Петроварадин. У ствари, постојале су док им Фирма није скинула заставе. Док су постојали, курчили су се доста по Новом Саду, писали БББ ''за дом спремни'' и ''убиј Србина'' пре неколико година.

Edited by iron will

comment_2459019

Мени ујак рече да су увек играли леп фудбал па су их готивили људи. Са друге стране опште је познато да су усташе и Шиптари увек били ведете НК партизана а има људи који навијају за тај усташко-фашистички пројекат.

Tacno tako. :da:

Edited by lemmy sixx

comment_2459020

Веровао или не, Хајдук је основан као српски клуб, осниваче су им Аустријанци хапсили због великосрпске пропаганде. А и не знам да су Хрвати ишли у хајдуке.

Први пут за ово чујем,где си то чуо?

comment_2459022

У Петроварадину постоје групе Торцида Петроварадин и БББ Петроварадин. У ствари, постојале су док им Фирма није скинула заставе. Док су постојали, курчили су се доста по Новом Саду, писали БББ ''за дом спремни'' и ''убиј Србина'' пре неколико година.

nisam znao ovo za hajduk...

to za pezos je normalno,tamo je pun kurac hrvata...sada manje nego pre,al ih ima...ulice sve po nekim ustasama dobile imena...

ne secam se bas da je bilo tih kurcenja po gradu od strane tih iz pozosa...to sto je ostalo,to su sve babe i dede...

comment_2459028

http://srpskenovinecg.com/stav/2281-vladislav-sotirovic

Последњи пасус. Зар ви стварно мислите да су Хрвати ишли у хајдуке? :mrgreen:

Да не говорим о томе да су некад Срби били већина на територији Далмације.

• Author
comment_2468006
'' ЧИСТА ЉУБАВ!

Данас су навијачи Слободе присуствовали прослави школске славе у Основној школи "Миодраг В.Матић" која окупља децу са посебним потребама са територије читавог Златиборског округа. Борци за Слободу су узели учешће у реализацији мини позоришне представе "Св. Сава", а након представе су поделили и 21 пакетић. На крају сви учесници и навијачи заједно су се сликали испред заставе "Чиста љубав" шаљући на тај начин поруку да без обзира што смо различити љубав је покретачка снага која нас све спаја! ''

http://www.dodaj.rs/f/3V/1R/3lwu4rSF/2hmn8s7.jpg

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.