November 16, 200222 yr comment_115889 meni najdrazi,khan. a najbolji nije jedan,ima ih vise.ovisi sto se podrazumijeva pod najbolji. :roll:
November 24, 200222 yr comment_119175 Nabrojacu neke: Matt Barllow Bruce Dickinson Tobias Sammet(moj avatar) Jon Oliva Roy Khan,itd i sl.
November 24, 200222 yr comment_119180 Tobias Sammet(moj avatar) Avatar ti je vrlo inspirativan, da ne kazem PRIVLACAN a:
December 23, 200222 yr comment_132492 Bruce je zakon!!!!!!!! ali meni se svidja i lemmy-ov glas i ako on ne peva heavy ali ima strasno specifican glas!!!!!!!
December 23, 200222 yr comment_132494 Auuuuu ala sam ovo lepo i tacno gramaticki napisao !!!!! Hehehehe
December 26, 200222 yr comment_133566 David Coverdale,Ronnie James Dio,James Labrie,Bruce Dickinson,Rob Halford.A pored metal pevaca ubacio bih i Ian-a Gillan-a. _____________________________________________________ "Gather ye rosebuds while ye may, Old time is still a flying, And this same flower that smiles today, Tommorow will be dying."
February 2, 200322 yr comment_148802 pa moj izbor bi bio ovako : -Tarja Turunen (firs and best) -Bruce Dickinson -Tony Kakko -Roy S Khan -David Coverdale -Robert Plant -James Hettfield -Kai Hensen -Michael Kiske -Till (rammstein) -Blaze Bayley -Joachim (HammerFall jel se tako zove lik)??? -Andrew Eldritch (Systers of Mercy-jes da su oni gothic al like ume da razvali kad peva nekad ko da je heavy) -Ivica Laush -Nikola mijic -Axl Rose (jel moze..slusajte Koma,you colf be mine,rastura) -R.J.DIo -Sandra Nastic verovatno sam nekog zaboravio,nesto nije heavy metal, ali otprilike to je to..... ah da i F.Mercury i oba pevaca AC/DC(neznam ni kako se zovu, prvi je bon Scott.drugog neznam,il ih je bilo vishe??)
February 2, 200322 yr comment_148878 Kao zagrizeni fan ManOwaR, moj glas ide Eric Adams-u. Mada, onako objektivno, svidjalo se to meni (i vama) ili ne Ronnie James Dio je najjaci (i najmanji ujedno:) glas metala svih vremena.
February 2, 200322 yr comment_148992 Po meni Kai Hansen,covek kako je otpevao Walls Of Jericho svaka mu cast!!!!!!!Neznam u sustini ima mnogo,mnogo dobrih pevaca.... ma bre ovi u krusevcu kao da smo na isto mesto izlazili
February 3, 200322 yr comment_149244 Kao zagrizeni fan ManOwaR, moj glas ide Eric Adams-u.Mada, onako objektivno, svidjalo se to meni (i vama) ili ne Ronnie James Dio je najjaci (i najmanji ujedno:) glas metala svih vremena. :roll: :roll: ......... a: a: a: a:
February 5, 200322 yr comment_150608 Kao zagrizeni fan ManOwaR, moj glas ide Eric Adams-u.Mada, onako objektivno, svidjalo se to meni (i vama) ili ne Ronnie James Dio je najjaci (i najmanji ujedno:) glas metala svih vremena. a: a: a: ......... a: a: a:
February 5, 200322 yr comment_150768 Kao zagrizeni fan ManOwaR, moj glas ide Eric Adams-u.Mada, onako objektivno, svidjalo se to meni (i vama) ili ne Ronnie James Dio je najjaci (i najmanji ujedno:) glas metala svih vremena. a: a: a: ......... a: a: a: hmmmmm.....moram i ja to da priznam..... a:
February 22, 200322 yr comment_162769 Ako u metal ubrajamo i hard rock onda definitivno Robert Plant.Osim njega Hansi,Khan,Dickinson,Fabio Lione... :roll:
February 24, 200322 yr comment_163831 pa moj izbor bi bio ovako : -Tarja Turunen (firs and best) -Bruce Dickinson -Tony Kakko -Roy S Khan -David Coverdale -Robert Plant -James Hettfield -Kai Hensen -Michael Kiske -Till (rammstein) -Blaze Bayley -Joachim (HammerFall jel se tako zove lik)??? -Andrew Eldritch (Systers of Mercy-jes da su oni gothic al like ume da razvali kad peva nekad ko da je heavy) -Ivica Laush -Nikola mijic -Axl Rose (jel moze..slusajte Koma,you colf be mine,rastura) -R.J.DIo -Sandra Nastic verovatno sam nekog zaboravio,nesto nije heavy metal, ali otprilike to je to..... ah da i F.Mercury i oba pevaca AC/DC(neznam ni kako se zovu, prvi je bon Scott.drugog neznam,il ih je bilo vishe??) ccc, jel su ovo svi pevaci za koje si cuo??
February 24, 200322 yr comment_163888 Bicu malo odredjeniji jer je ovde rec o najboljem glasu metala a ne glasovima. Bruce rules.
March 5, 200322 yr comment_168630 Normalno da je Bruce! Meni se jos dopadaju i Kotipelto,LaBrie,Sammet,Lione,Kiske...
March 9, 200322 yr comment_170452 Ozzy i Plant su postavili granice glasovnih mogucnosti u hard'n'heavy muzici
March 9, 200322 yr comment_170500 E pa slabo pamtim i cesto mesam imena a mrzi me da gledam po internetu, zato cu ovako: 1. Angra (Matos?) 2. Helloween (Kai Hansen? onaj sto peva na keepers of the seven keys) 3. Edguy (Tobias?) Valjda sam nekog ubo'
March 17, 200322 yr comment_175828 2. Helloween (Kai Hansen? onaj sto peva na keepers of the seven keys) Na Keepers peva Kiske, ali nema veze. Meni se dopada i jedan i drugi vokal( i Kiske i Hansen).