Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 549
  • Views 49.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Druga verzija corey-a )) Mnogo dobar muzicar!!!

• Night Prowler
    Night Prowler

Mogao bi Portnoy da uskoci

• Guest So What!
    Guest So What!

Iako slušam i SlipKnot i Stone Sour moram priznati da je Sotne Sour meni bolji i kvalitetniji. Žanr im je hard rock/metal, ali za razliku od scream SlipKnota ovo je po meni bolja muzka i kvaltetnija.

comment_1246720

Nikad nisam gotivila Slipknot...bilo je par pesama koje su mi bile ok,ali su to uglavnom gde Corey iole pevusi.Stoga,za mene je SS pun pogodak i smatram da se Corey tu pronasao...bolje receno,iskazao svoje kvalitete na najbolji nacin.

Novi SS je poprilicno fin, mada na proslom ima par neprejebivih pesama.E sad,cisto za one koji gotive slican fazon,preporucujem Shinedown, Alter Bridge i naravno Seemless.

Aj,uzdravlje!

comment_1246945

Nikad nisam gotivila Slipknot...bilo je par pesama koje su mi bile ok,ali su to uglavnom gde Corey iole pevusi.Stoga,za mene je SS pun pogodak i smatram da se Corey tu pronasao...bolje receno,iskazao svoje kvalitete na najbolji nacin.

Pa kad ne cenis sve njegove kvalitete :razz:

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
comment_1319487
majke im ga 19. sviraju u briselu, taj dan bas idem tamo valjda ce biti karata za cert na dan svirke, karta 20 evra. :rockdevil:

odlican je bio koncert, prostor, publika, zvuk savrseno, da sam neki fan ovog benda ukenjo bi se od srece, ali bez obzira odlican koncert i zanimljivo iskustvo. :opusteno::rockdevil:

• 3 months later...
comment_1427375

Sto se mene tice, Slipknot im nije ni blizu! Da me neko pita: "Slipknot ili Stone Sour?", odgovorio bih: "STONE SOUR"!

Sa novog albuma (Come What(ever) May) su mi najbolje 30/30-150, Come What(ever) May i Through Glass!!!

comment_1430963

Meni samo nije jasno koji ce kurac through glass na ovakvom albumu, pesma nema ama bas nikakve veze sa ostatkom albuma. Osim toga album i through glass su odlicne celine, ali posmatrano odvojeno (e moj ti producente... :no::) ). Mene inace album najvise podseca na mesavinu soila i stainda (neki post-grunge-nu-metal-fazon :) ), a sa slipknotom ne nalazim ama bas nikakvih zajednickih tacaka.

e da ... i spot za through glass sabija... :rockdevil: