DevouredSoul Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 Pa je zato i sam postao plavusha U Bother-u su ga fino sredili. Quote
Nightwing Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 Pa je zato i sam postao plavusha da..krenuo je mojim putem...ili ja njegovim??? Quote
Lhabia Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Nikad nisam gotivila Slipknot...bilo je par pesama koje su mi bile ok,ali su to uglavnom gde Corey iole pevusi.Stoga,za mene je SS pun pogodak i smatram da se Corey tu pronasao...bolje receno,iskazao svoje kvalitete na najbolji nacin. Novi SS je poprilicno fin, mada na proslom ima par neprejebivih pesama.E sad,cisto za one koji gotive slican fazon,preporucujem Shinedown, Alter Bridge i naravno Seemless. Aj,uzdravlje! Quote
zak Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Nikad nisam gotivila Slipknot...bilo je par pesama koje su mi bile ok,ali su to uglavnom gde Corey iole pevusi.Stoga,za mene je SS pun pogodak i smatram da se Corey tu pronasao...bolje receno,iskazao svoje kvalitete na najbolji nacin. Pa kad ne cenis sve njegove kvalitete Quote
Жвакић Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 Ortak mi je uvalio njihov novi album i uopste nije lose. Mislim da ce mi se dopasti posle jos par preslusavanja. Quote
djuk Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 majke im ga 19. sviraju u briselu, taj dan bas idem tamo valjda ce biti karata za cert na dan svirke, karta 20 evra. Quote
^Suicide_Pony^ Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 crk'o dabogda. javi utiske Quote
djuk Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 nadam se da ce biti karata, pa javljam Quote
djuk Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 majke im ga 19. sviraju u briselu, taj dan bas idem tamo valjda ce biti karata za cert na dan svirke, karta 20 evra. odlican je bio koncert, prostor, publika, zvuk savrseno, da sam neki fan ovog benda ukenjo bi se od srece, ali bez obzira odlican koncert i zanimljivo iskustvo. Quote
^Suicide_Pony^ Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 mislim da sam ti vec rekao da te mrzim, tako da samo Quote
Nightwing Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 izasao je 2007 Come What(Ever) May [special Edition] ima 18 pesama 13-stone_sour-suffer 14-stone_sour-fruitcake 15-stone_sour-the_day_i_let_go 16-stone_sour-freeze_dry_seal 17-stone_sour-wicked_game 18-stone_sour-the_frozen Quote
Geozee Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 Da... pesma Come What(ever) May roka... Do jaja pesma... Quote
Denny Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Sto se mene tice, Slipknot im nije ni blizu! Da me neko pita: "Slipknot ili Stone Sour?", odgovorio bih: "STONE SOUR"! Sa novog albuma (Come What(ever) May) su mi najbolje 30/30-150, Come What(ever) May i Through Glass!!! Quote
^Suicide_Pony^ Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Sto se mene tice, Slipknot im nije ni blizu! Da me neko pita: "Slipknot ili Stone Sour?", odgovorio bih: "STONE SOUR"! mojne porediti babe i zabe. Quote
Denny Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Ne poredim ja, ali ima ljudi koji to (nazalost) rade, tako da... Quote
זאבים Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 SS mi se nikako ne swiDja.. zwuchi mi kao grunge_rskija werzija Slipkonta.. pfff Quote
Natasha! Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 al sto znaju balade da urade... Zzyxz Rd., Through glass, Sillyworld... Quote
^Suicide_Pony^ Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 meni su bolje balade s prvog albuma, mada stoji da through glass moze da im parira. Quote
Natasha! Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 naravno, i s prvog su odlicne... meni oni nemaju toliko dobre brze pesme koliko imaju dobre balade... Quote
^Suicide_Pony^ Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 balade su im za svaku pohvalu, a ni brzhe pesme ne treba potcenjivati. npr get inside, tumult i 30 30 150 su odlicne... (ima ih jos, nego su mi ove prve pale na pamet) Quote
(-1) Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Meni samo nije jasno koji ce kurac through glass na ovakvom albumu, pesma nema ama bas nikakve veze sa ostatkom albuma. Osim toga album i through glass su odlicne celine, ali posmatrano odvojeno (e moj ti producente... ). Mene inace album najvise podseca na mesavinu soila i stainda (neki post-grunge-nu-metal-fazon ), a sa slipknotom ne nalazim ama bas nikakvih zajednickih tacaka. e da ... i spot za through glass sabija... Quote
^Suicide_Pony^ Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 pa i ne mora da ima veze sa slipknotom, mozda je cak i bolje sto su napravili nesto drugacije. btw, sta sabija u tom spotu? Quote
Recommended Posts