Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2254202

Ovako, ja inace planiram da izgradim kucu negde malo izolovanije, dakle gde cu imati apsolutnu privatnost, pa zvucna izolacaija u sustini nije takav problem, ali evo ovih dana sam sve vise za klasicnu izgradnju, nekako mi deluje sigurnije, ali ko zna..

.

vise sam mislio na unutarnje zidove...ovi spoljasnji su ok...

slabo znam o gradnji,al jedino sto znam je da treba mudro da biras  :bigblue:

• Replies 64
  • Views 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Fapril ethereal
    Fapril ethereal

osh da uvodis internet?

• sale 3sm Larry Flynt
    sale 3sm Larry Flynt

Ne d'o bog da ti se prikenja dok imas goste il' si u gostima,pa kad pocnes da poradjas zlotvora uz audio efekte...pa to bi odjekivalo k'o u planini.

• Ајлин
    Ајлин

Маштам и размишљам о овоме: http://www.amazon.co.uk/Earth-Sheltered-Houses-Build-Affordable-Underground/dp/0865715211/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1297098137&sr=1-1#reader_0865715211

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
comment_2318396

Aj vil. :haha:

Nego da pitam, koliko otprilike kosta nadogradnja jedne prostorije? Prosecne velicine.

Zavisi šta radiš. I šta ti to znači 'prosečna veličina' :haha:

Jel ideš u potkrovlje tj mansardu ili ideš u vazduh. Jel betonska konstrukcija, jel treba da se radi potpora ili ne, jel hoćeš krov i od čega, koju izolaciju, koliko i kojih prozora :haha: ae odgovaraj

comment_2318916

Ček ja najpre da završim svoju pa ćemo lako da se dogovorimo :haha:

Pronađoh zanimljivo rešenje za fasadu: zove se neopor, isto je ekstrudirani polistiren kao i stiropor ali ima grafita tako da je sjajan izolacioni materijal. Postoje table i za unutrašnju izloaciju, ko npr živi u Zemunu pa hoće da se ušuška od sremskih zima i da smanji račune za grejanje :D Oko 60% je bolji izolator od cigle ili drveta! Proizvođač: BASF.

http://www.svezagradjevinu.com/lt/articles/gradjevinski-materijali/izolacioni-materijali/spoljna-izolacija.html

• 2 weeks later...
  • 10 months later...
comment_2474860

Veci problem od kuce je plac , pa na to treba da se pukne bar 10ooo za neku pristojnu lokaciju , a da nije u nekoj pripizdini , plus jos struja , voda i dozvole , nekih 15ooo za start ,jebiga , za 30ooo e se vec moze uzeti pristojna kuca na ok lokaciji i malo uloziti u nju ... steta sto nema kredita za polovne kuce ....

• 1 month later...
comment_2492622

mislim da su te cifre dosta male

za 10.000 moze da racuna na 3 ara na nekoj periferiji grada, ne znam sta se podvodi pod pripizdine doduse, ali tako je

30.000 za kucu, takodje malo. Ako uzmemo da je kvadrat npr. 500 evra to mu dodje kuca od 60kvm sto je po meni premalo za kucu

ali zato montazne kuce mogu biti dosta povoljnije i tu za cifru od 30k evra moze se racunati i na ozbiljniju kvadraturu

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.