Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.4k
  • Views 118k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Descender
    Descender

Zato što su normalni ljudi, a ne debili.     Au jebote. Propade im karijera. Jel im javio neko?

• Избацили ову изјаву на својој фб страници у вези оног срања у америци:   Stop the madness! Our hearts with Orlando, our undying respect for the victims of fanatic bigotry.   Па набијем вас на... З

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

sine,nije sramota biti iz provincije i prićati,pisati srpski.

comment_2516446

Više je novca potrošeno na unajmljivanje suicide girls nego pameti na osmišljavanje spota.

Da ne pominjem nedovršenu pesmu punu potencijala. Taman se zaleti i onda kraj. Zbog ovakvih govnjivih stvari ne slušam ništa njihovo posle 2003. Osim kada mi, ludom igrom slučaja, dođe.

comment_2516457

Necu da govorim o njihovoj diskografiji, jer ne slusam nesto puno Moonspell, ali sve sto si rekao oko pesme i spota je istina. Shvatam da ce uskoro u vecini slucajeva kod metal spotova, biti pitanje kolko ima gothic/metal lepotica u spotu, a ne sta se dogadja u istom. A ne moze se reci da vise nemaju budzet ko nekad ranije.

Edited by Lunar

comment_2517228

Omega je sasvim okej album, ima dobre pesme, cak i hitove, meni je a Greater Darkness mozda i najbolja na kompletnom izdanju.

Problem je sto Alpha, koji je kao glavni album zvuci nekako nedoreceno, ima tu i tamo dobrih momenata, sjajnih solaza ali u sustini kao da mu fali nesto da bude kompletan. Cini mi se da Alpha pati od viska filera i "ni tamo ni vamo" pesama. Jednostavno mu treba jos hitova jer ocigledno je da su isli na kratke i konkretne pesme. Prve 2 su mi odlicne i kako album odmice moje interesovanje opada. Sta znam, videcu za nekih godinu dana dal ce mi se promeniti misljenje.

Sto se tice spotova, ne znam da li tu sta vredi komentarisati, metal spot ko metal spot.

comment_2517231

Solstafir se ne bi složili.

Meni je najveći problem što još od The Antidote nisu napravil album koji zvuči kao celina. Uvek ispadne skup pesama.

Edited by Lou

comment_2518742

Omega je sasvim okej album, ima dobre pesme, cak i hitove, meni je a Greater Darkness mozda i najbolja na kompletnom izdanju.

i meni je A Greater Darkness medju boljim pesmama, a vidim da je ovde niko nije pomenuo. mada, to je upravo jedna od onih pesama za koje rekoh da im fali neka kvalitetna solaza. ovako deluje pomalo nedoreceno i obogaljeno.

comment_2520564

Meni posle vise slusanja novi album se svidja mnogo. Vise mi se svidja Omega White, koliko mogu da primetim tako je i vecini. Jebem li ga, kompletnija je celina od Alpha Noir, koji ima jebacke rifove mnogo, ali i 3 dobre pesme i ostale prosecne, dok je OW bolji kao celina, ali generalni utisak mi je dosta dobar. A White Skies je prava hitcina za pijane letnje noci.

Sto se tice omiljenog albuma, za mene je to ubedljivo Wolfheart, i to mi je jedan od najboljih albuma koje sam ikad i cuo.