April 13, 201312 yr comment_2639984 Super album. Ima možda malo više hajpa oko njih nego što realno zaslužuju, ali daleko od toga da su diletanti, lucidno je ovo skroz.
April 14, 201312 yr comment_2640199 sa bonus pesmama, sad fali samo obrada od depeche mode http://alterportal.ru/metal/121315-ghost-infestissumam-2013.html
April 14, 201312 yr comment_2640322 На прво слушање не могу да кажем да ли је бољи од првог, али је свакако супер албум. Вртеће се ово доста, али искрено, не очекујем толику заразу као што је био деби.
April 15, 201312 yr comment_2640576 Predobar album!Odusevljen sam i mogu da kazem da odlicno parira Opus-u. . .Ghuleh!
April 15, 201312 yr comment_2640647 Нема, дефинитивно ми је бољи од Опуса. Оно што ми се свиђа је што је из песме у песму све бољи, тако да сваке секунде држи пажњу. Depth Of Satan's Eyes хитчина невиђена.
April 15, 201312 yr comment_2640649 Album odlican, ali Opus mi je bolji. Opus ima prednost zbog te simpaticne jednostavnosti kojom su me i kupili.
April 16, 201312 yr comment_2640723 Oba albuma su mi genijalna! Iskreno, vise sam slusao prvi od durgog! Evo opet sam pustio ovaj novi da se vrti! Ovaj drugi je tehnicki dosta potkovaniji sto se tice gitara. Imaju vise melodijica, solaza i nekih cudnih riffova.
April 16, 201312 yr comment_2640922 Rifovi?Gitare? Ovo je toliko slabasno da jedva prolazi kao hard rok,kakvi bre crni rifovi.
April 16, 201312 yr comment_2641051 Rok sa disko uticajima i po nekad sa "horror" klavijaturama + satanisticki textovi. Nije lose za sada, Ghuleh, Secular Haze, i Year Zero su mi legle super. Ostale manje vise, sve su na isti fazon, tj generalno su sve na isti sablon, samo su mi se ove izdvojile zbog refrena pretpostavljam. Jeste ovo sve lepo, interesantno, uklopljeno kako treba, al' u sustini nista novo nije.
April 16, 201312 yr comment_2641136 "Rok sa disko uticajima i po nekad sa "horror" klavijaturama" I sve to na heavy metal podforumu.Sjajno.
April 16, 201312 yr comment_2641201 Odavno se nisam ovako zakačio za jednu pesmu kao za ovu Ghuleh, bomba od pesme! I kakav aranžman - tek posle desetak slušanja sam lepo čuo sve cake u pesmi koje na prvo slušanje ne štrče... Opasni su ovo likovi i ma koliko ih ljudi spuštali i kenjali po njima ja nemam nikakvu dilemu da će ovi da završe kombinaciju samo tako. Uzeće keš, a biće i kredibilni. Bre, ne pamtim kada mi je neki bend napravio ovakav paprikaš, pun nespojivih sastojaka, a da sam ja na kraju bio u fazonu "deder more kutlaču da sipam još jedan tanjir" - svaka im čast, potpuno zaslužen hype se digao oko njih, ima da kupim vinil u inat dušmanima.
April 17, 201312 yr comment_2641351 Odavno se nisam ovako zakačio za jednu pesmu kao za ovu Ghuleh, bomba od pesme! I kakav aranžman - tek posle desetak slušanja sam lepo čuo sve cake u pesmi koje na prvo slušanje ne štrče... Opasni su ovo likovi i ma koliko ih ljudi spuštali i kenjali po njima ja nemam nikakvu dilemu da će ovi da završe kombinaciju samo tako. Uzeće keš, a biće i kredibilni. Bre, ne pamtim kada mi je neki bend napravio ovakav paprikaš, pun nespojivih sastojaka, a da sam ja na kraju bio u fazonu "deder more kutlaču da sipam još jedan tanjir" - svaka im čast, potpuno zaslužen hype se digao oko njih, ima da kupim vinil u inat dušmanima. plusic.svaka ti na mestu
April 17, 201312 yr comment_2641377 Mnogo je konkretniji drugi album, barem meni. Album koliko nije metal toliko je odlican :rockdevil: Edited April 17, 201312 yr by Mita
April 18, 201312 yr comment_2641696 Vrtece se moja kurcina... Seraem se u bend koji obradjuje dipes mod... Sama rec kaze, Drug Tito... prva ili ae deklinacija