May 26, 200520 yr comment_808605 Heh' pa upravo to htijedoh da dodam! Originalan bend,ludooo i brzooo! jednostavno sva se uzivim dok ih slusam.... Je bo te-bas im je fenomenalan novi album "The End Of Heartache" ....In sorrow I speak your name And my voice mirrors my torment! pa ne znam... meni ima i brzih i ludjih (boljih) bendova koji su u istom fazonu, ali to je ipak stvar ukusa... ja sam njih ustvari malo zanemario od kad je izasao novi album...
July 24, 200520 yr comment_856759 ladno su obojica gitarista i bubnjar zavrsavali neke cenjene muzicke skole, ritam gitarista je svirao bubnjeve pre nego sto je poceo gitaru, snimao bubnjeve za alive or just breathing i jos je i producent, producirao sve albume benda(!), basista je neki crtach opasan dizajnirao sve albume killswitch engagea + jos gomuile drugih bendova, pevac i bubnjar i dalje sviraju i u blood has been shed, bubnjar u slobodno vreme jos svira i sa nekim jazz simfonijama... jel dosta? carevi
July 25, 200520 yr comment_857603 ladno su obojica gitarista i bubnjar zavrsavali neke cenjene muzicke skole, ritam gitarista je svirao bubnjeve pre nego sto je poceo gitaru, snimao bubnjeve za alive or just breathing i jos je i producent, producirao sve albume benda(!), basista je neki crtach opasan dizajnirao sve albume killswitch engagea + jos gomuile drugih bendova, pevac i bubnjar i dalje sviraju i u blood has been shed, bubnjar u slobodno vreme jos svira i sa nekim jazz simfonijama... jel dosta? carevi mnooogo su opasni
July 25, 200520 yr Author comment_857682 gitarista je producirao prvi maudlin of the Well - My Fruit Psychobells...a Seed Combustible ali ne zvuci toliko dobro.
July 26, 200520 yr Author comment_858038 motW? keva. mada je taj prvi album bas slabo isproduciran. jebi ga...vise je bio maturski rad nego pravi album.
July 26, 200520 yr Author comment_858041 mada ovo je KSE tema i nu metal forum...mozda si istripovao da pricam o bendu Poison the Well?
July 26, 200520 yr comment_858211 Adam D. je koliko znam producirao i zadnji album Uneartha... oni ga smatraju za svog sestog clana
July 27, 200520 yr comment_859000 nije nego ga ne znam ja se ne razumem toliko u KsE, vise volem Unearth, a u njihovoj verziji price ne pominje se njegovo prezime....
July 29, 200520 yr comment_860952 auuu... a ja mislio da pricas o Adam Duce-u.... Edited July 29, 200520 yr by NIK@NYT
July 31, 200520 yr comment_862147 KILLSWITCH-i RULEZ!!!! i kraj...jebeno najbolji bend koji sam chuo u proteklih pet godina...razlikuju se od svih pomenutih, nekako...sta znam...imaju dusu bre!!! Adam Dutkiewitz (nije toliko tesko), aka genije...svi new american blah blah-whatever-bendovi treba da mu podignu spomenik...the Howard Jones ima glas, mamicu mu, za sve...mislim da kad bi pevao i neki jazz, funky, sta god, da bi jebao keve...toliko.... P.S. sprema se Killswitch Engage Tribute Band od chlanova BoneYard-a...to se, ipak, mora...
August 1, 200520 yr comment_862305 Naravno da znam...i taj zadnji je i najbolji, zar ne...Jesse je ok, ali chamuga je chamuga Inache Jesse ima neki novi bend (ili ja nisam upucen da je to stari bend), SEEMLESS, koji uopste nije los...Jesse samo peva, ne vristi...Kao neki post-grunge...
August 1, 200520 yr comment_862309 Joj, sto mene smaraju ti tzv. post-grunge bendovi. Pravi grunge je umro, i glupo je i debilno pokusavati oziveti ga. Jbg, samo jedan period u muzici koji je kratko trajao, i to je to...
August 1, 200520 yr comment_862427 Naravno da znam...i taj zadnji je i najbolji, zar ne...Jesse je ok, ali chamuga je chamuga Inache Jesse ima neki novi bend (ili ja nisam upucen da je to stari bend), SEEMLESS, koji uopste nije los...Jesse samo peva, ne vristi...Kao neki post-grunge... ma kakav chamuga... jesee je zakon... covek je pevao sa jedno najmanje pet razlicitih glasova, i svaki se bas osetno razlikovao, dok ovaj peva sa mozda tri i to se ona dva growl-a i ne razlikuju preterano.... meni njih dvojca ne mogu ni da se porede... steta sto je ovaj sjebao glas, pa nije mogao da nastavi...
August 1, 200520 yr comment_862460 Ne znam da li je Jesse zato otiso iz KSE...cinjenica je da je nastavio da peva, i to u neka 2 benda...Jedan neki modern-rock, a drugi neki metal, ne znam nisam chuo...tako da chisto sumnjam da mu je prs'o glas
August 1, 200520 yr Author comment_862467 imao je dosta problema sa glasom, zato je i otisao. Sigurno zato sad samo peva clean jer mu se glas sjebao na turneji od tolikog dranja. Plus je u tom nekom periodu kad se Alive or Just Breathing poiavio dobio cerku, pa je resio da napusti bend. tako sam ja cuo.
August 1, 200520 yr comment_862477 www.myspace.com/seemless lik peva vrh..samo ne znam kako mu je onda glas prso...zvuchi kao velvet revolver, da ne kazem scot weiland...
August 1, 200520 yr comment_862495 pa i ja sam cuo da je sjebo glas, a sta je zapravo po sredi, pojma nemam.... svejedno, uvek cu misliti da je on bolji...