Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_560984

Shto se tiche ambientalnih dela na mene su uvek ostavljali veliki utisak "Tomhet", "Rundgang um die transcendentale saule der singularitat" i "Moti Ragnarokum". Jednom kada sam slusao "Rundgang um die transcendentale saule der singularitat" zatvorio sam ochi i posle nekog vremena sam video piramidu na sebi. Je li je neko imao neka cudna iskustva dok je slusao ambient Burzum?

imala sam chudna iskustva s Hagalaz runedance-om , bash cu da probam kako ide uz Burzum icon_smile.gif

• Replies 3.8k
  • Views 293.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Fapril ethereal
    Fapril ethereal

ja sam cuo da je povracao taj gulas u serpu,pa sve to ponovo pojeo,pa opet povratio

• Kad hrišćani kažu kako neko živi u zabludama i širi zablude Trololololol

• PajatheTrut
    PajatheTrut

Он се форсира на неоправданој основи. Он није учинио ништа значајно за блек метал музику, обичан наложени плиткоумни паблик-атенчн-хор кретен. Фала Богу, па ће још дуго да дохвата сапун у затвору...

comment_562328
"Et Hvitt Lys Over Skogen" je zvanichno objavljena na izdanju "Ragnarok ( A New Beginning) a objavljena je i na"Presumed Guilty" (kompilacija) 1998 (Misanthropy/Elfenblut/Heroine Records).

Filosofem jeste jedno od najboljih dela Burzuma ali "Hvis Lyset Tar Oss" zbog pesme Det Som Engang Var uvek dobije vishe pozitivnih glasova. A tu je i presudna cinjenica da se Varg na Filosofemu mnogo udaljio od black metala a o Burzumu uglavnom pricaju black metalci pa im je blizi "Hvis Lyset Tar Oss".

Shto se tiche ambientalnih dela na mene su uvek ostavljali veliki utisak "Tomhet", "Rundgang um die transcendentale saule der singularitat" i "Moti Ragnarokum". Jednom kada sam slusao "Rundgang um die transcendentale saule der singularitat" zatvorio sam ochi i posle nekog vremena sam video piramidu na sebi. Je li je neko imao neka cudna iskustva dok je slusao ambient Burzum?

odkad Filosofem nije black metal matere ti?

comment_575819

Mislim da je Vikernes osudjen na 21 godinu

Skraceno je na 18

Euronymous je pretio Vargu da ce da ga ubije. To sto ga je Varg ubio je bila neka vrsta samoodbrane unapred sto je po njegoj religiji (Odinisticka) sasvim normalno (tako nesto u svakom slucaju...). Time se valjda i branio na sudu.

Sto se najbolje pesme tice "Ea, Lord of The Depths"

Edited by Zlotvor

• 2 weeks later...
comment_582461
Nazalost icon_cry.gif

Cesto volim da izcitiram kolegu Invictusa i njegov post sa 3. strane, koji kaze:

"Nek je slavljeno ime Euronymousovo, a njegovog ubicu nek proguta vjecna tama i zaborav."

Svaka njemu cast za onih par albuma i one ambijentale, ali ipak... to mi je jedan od najantipaticnijih (ako se tako moze reci) likova sa BM scene.