August 31, 200222 yr comment_87850 nemam pojma po meni su najbolji lux occulta i ashen light i naravno old funeral........
September 12, 200222 yr comment_92715 Nije mi bas jasno ovoliko velicanje coveka ali ajde, cinjenica je da je on iako u zatvoru trenutno velika medijska licnost u Norveskoj i da svakodnevno dobija stotine pisama obozavalaca. Drugo, kakva se iskrenost vidi u tome sto je batalio celu pricu i sada je neo nacista?! Razumem takve stvari kod mladjih koji i kada posle svrstavanja u kult shvataju celu pricu i beze od nje, najbolji primer Iana Stewarta... Necu reci da je muzika losa ali osecaj bljutavosti koji imam prilikom slusanja nekog No Remorse-a ili Screwdriver-a je vrlo slican ovom.
September 16, 200222 yr comment_93706 Uzivajte... Imellom buskene vi stirret paa de som minnet om andre tider og fortalte at haapet var borte for alltid... Vi hoerte alvesang og vann som sildret Det som en gang var er nu borte alt blodet... all lengsel og sorg som hersket og de foelelser som kunne roeres er vekk... for alltid... vi har aldri levd
September 19, 200222 yr comment_95081 >zakljucujem da je Varg pokusao da izadje iz black metala.Pa svako jedanput dodje na put zrelosti. Inace, najbolja pesma je \" A lost Forgotten Sad Spirit\" A, znate li sa kog je to izdanja, a? to je sa izdanja Aske (digipack) koji pored 3 stvari sa Aske albuma ukljucuje i pjesme sa njihovog prvog dema Burzum , koji ima jednu odlicnu produkciju , hladnu i jezivu
September 20, 200222 yr Author comment_95655 " A lost Forgotten Sad Spirit" mozes naci i na izdanju "Ragnarok( a new beginning)". Tek da se zna...
September 24, 200222 yr comment_97401 Pa, eto...u slobodno vreme se i time bavim... Za ovakvo priznanje se mora dodeliti neverovatnih 9 bambija!!!!!!!!!!!! I mislim da imamo pobednika, da, da, da!!! ASKEEEEEEEE!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! E, ovo je trebalo smisliti! a:
October 3, 200222 yr Author comment_101694 Pogledajte sta sam otkrio! Dobro pogledajte sliku za album "Det Som Engang Var". Evo vam link gde mozete videti ovu sliku http://metalartwork.free.fr/images/pochett..._engang_var.jpg Pogledajte detalj iznad slova "ng Var". To je slika sa prvog albuma "Burzum" Idite na www.burzum.com a onda na albums i videcete sliku za prvi album. Je li neko vec znao za ovo? Kazite da li vidite isto sto i ja.
October 3, 200222 yr comment_101848 Kako to zovu zapadnjaci , Eastern eggs (da ne bude zabune,tako se zovu skrivene fore) Inace,ono drvo mi djeluje malo drugacije (broj grana) al figura duha (covjeka) je potpuno ista. Fenomenalna ideja ...
October 4, 200222 yr comment_101862 Broj grana Jeste vala si u pravu,a i onaj list na sedmoj grani je manji nego na originalnom omotu.
October 4, 200222 yr comment_102146 Broj grana Jeste vala si u pravu,a i onaj list na sedmoj grani je manji nego na originalnom omotu. kad se bolje covjek zagleda ... u pravi si tormentor
June 16, 200322 yr comment_223243 Evo samo da popnem temu temu pa da pričamo ovdje umjeto ove novootvorene!
June 16, 200322 yr comment_223581 Evo samo da popnem temu temu pa da pričamo ovdje umjeto ove novootvorene! Pametno....i ja bi to uradio samo shto nisam znao da tema josh uvek postoji na trecoj stranici...
June 17, 200322 yr comment_223695 napisao sam i pre ali cu ponovo... svidjaju mi se njegovi ambijentali iz zatvora, monotoni ali dobri!!! i jel istina nesto da kada su mu izricali presudu on se smejao a neke crkve gorele?? :?
June 17, 200322 yr comment_223811 "Hlidskjalf" je simpatičan trip od albuma... dosta mračan i odiše sivilom, ko što superius reče monotonošću... ali mislim da je on i htio baš tako da zvuči
June 17, 200322 yr comment_224022 pa verovatno jer se tako oseca u zatvoru!!!! a inace mislim da nije u mogucnosti da koristi vise instrumenata, opet zbog zatvora...
June 17, 200322 yr comment_224042 On i ne planira da koristi vishe nishta!!! Izjavio je da Burzum prestaje sa radom...
June 20, 200322 yr comment_225370 nazalost,mogu da potvrdim da Kristian(mala sala) se povlaci. ude u sumu(pametan covjek).