July 17, 200520 yr comment_851934 hehe joj pomislice neko da si se otanjio bez beogradske hrane. ima ovde i bureka i preljaskvaica i cevapa i svega ostalog i to prave nashi za svu pohvalu samo je u pitanju mesto ja bih doshla radi snimaka
July 18, 200520 yr comment_852488 Vlackey, koja si ti legenda!!! E slusaj, ove svirke postaju dosadne, samo cekam ko ce kada da pogresi Aj ti fino dodji da napravite neki jam razbijacki, a taman da i mene malo poducis Kad god slusam kako sviras dodje mi da placem od muke Vlaaadooo VRAAAAATIIIIII SEEEEEE!!!!!!!!!
July 20, 200520 yr comment_853728 Vlackey, koja si ti legenda!!! E slusaj, ove svirke postaju dosadne, samo cekam ko ce kada da pogresi Aj ti fino dodji da napravite neki jam razbijacki, a taman da i mene malo poducis Kad god slusam kako sviras dodje mi da placem od muke Vlaaadooo VRAAAAATIIIIII SEEEEEE!!!!!!!!! Covek postao gastabajt. zaradjuje lovu tamo
July 20, 200520 yr comment_853787 Ej ljudi,jer vam izasao spot,ako nije kada ce? Nije,tek treba da pocnemo sa snimanjem.poz
July 20, 200520 yr comment_853801 Ka' će neka svirka? I vadite Vlakeyja iz te pičke materine gde god da je, vidite da je poludeo čovek!
July 21, 200520 yr comment_854144 Nije,tek treba da pocnemo sa snimanjem.poz A za koju pesmu cete praviti spot?
July 21, 200520 yr comment_854150 za pesmu The bad in me u prevodu krevet u meni a snimak sa exita,,, anyone???
July 21, 200520 yr comment_854183 joj,ti si master sto se tice tih prevoda i slicnih stvarcica,ko i ono za Dickinsona,e na to sam umro
July 21, 200520 yr comment_854221 joj,ti si master sto se tice tih prevoda i slicnih stvarcica,ko i ono za Dickinsona,e na to sam umro pa zar to nije zezancija
July 21, 200520 yr comment_854230 Covek postao gastabajt. zaradjuje lovu tamo Mislish gastabit? pa nema nas valjda osmorica?! Kazhe se "Gastarbajter", a i vidim, pun sam love... otje neko malo? Uzdravlje!
July 23, 200520 yr comment_855665 Kolega,da cu ti ja dve kile za tog korga ! Neeeeeeeeeeeeeeeeee Vlakey, jel' da da ces meni dati Korga
July 23, 200520 yr comment_855673 Ali, ja cu mu dati i jogurt - domaci,i to u tetra pak ambalazi,aha....I dobijes i pirosku sa mesom. Eto gde to ima,ja ti dam Dve kile bureka,Jogurt i pirosku sa mesom za jednog Korga,pihh.... P.S.Ako ti budem dao i pljeskavicu,moraces da popravis bend ili da mi das midi kabel za mog korga .
July 23, 200520 yr comment_856220 G... GIBANICA?! Uz to mozhe i dusha, koleza. Ilija, iako ti je ponuda na nivou, Ivana tje da dobije korga... ali to samo zato shto njen dragi Marko svira hiljade arpedja u sekundi, pa mi je zbog toga najbolji drug... Pozdrav, drushtvo! P.S. Shalu na stranu, korgulju ne bih ionako dao ni za shta na svetu, proshao je sa mnom sito i resheto, a i roditelji su mu alkoholichari. Bilo bi gre'ota! Edited July 23, 200520 yr by Vlakey_Board
July 24, 200520 yr comment_856308 Treba biti veran klavijaturi,pa cak kad je i invalid (mislim na Pitch bend) Inace samo sam vas jednom video live,ali nisi ti svirao nego sale.Sale je bas lik.Ko neki finac,he he.O tebi necu nista da govorim posto neznas da sviras,zato nisi smeo da dodjes Salim se,naravno. Pozdrav iz Novog Sada kolega.i nadam se da cete opet svirati u NS-u (nisam bio na exitu)....mozda na gradilistu,to bi bilo super,barem je bilo na demetheru. Uzdravlje
July 24, 200520 yr comment_856412 Ilija, iako ti je ponuda na nivou, Ivana tje da dobije korga... ali to samo zato shto njen dragi Marko svira hiljade arpedja u sekundi, pa mi je zbog toga najbolji drug... Pozdrav, drushtvo! Hee, heeeeeee Hvala Vlekey
July 24, 200520 yr comment_856471 @Vlakey Jebem ti majku u pićku! JEBEM TI MAJKU U PIĆKU!! AHAHAHAHAHAHAH! HAVARIA RULEZ!!!! Kako ste ga usemplovali svetski. Još ste i provalili tonove jebeno!!! DING DING ČOKANEL,ZOKI!!!! AHAHAAHAHAH!!! JEBEM TI MAJKINU POŠTU U PIČKU!!! DESETORO DECE IMAM! DESET! DA IH SVE SAHRANIŠ AKO NE BUDEM DOŠ'O!!!!!! Edited July 24, 200520 yr by sharkey