Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 74
  • Views 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo i singl za skidanje:         Christian mistress 7''

• Ово је вероватно једини метал форум на којем је медицинска сестра модератор.

• E, odličan album, slabo slušam tako nešto ali ovo mi se baš svidelo (uz Ghost) pa sam to spomenuo ovde, ima i link za album koji još "radi".   Meni omiljena pesma Desert Rose, tu sam pesmu vrteo k'o

comment_2460142

Ја и нисам баш нешто приметио да их привлачи. Мада, све ово ме подсећа на онај ретро Thrash трип од пре пар година. Једина разлика је што је тај фазон сада отишао у курац и што је било много више бендова него што је то случај код Хевија. Ваљда се неће то овде десити.

comment_2460143

Јел то значи да ћеш почети да слушаш овакве ствари? :mhihi:

Ja i nisam siguran okle je krenula priča o mom hipsterstvu. Šta ja to slušam, a vi ne, gde bacam worship na nebitne hajpovane indie bendove (kao vi na nebitne hajpovane metal bendove :razz: )?

Upade Jare, pa da dodam: retro thrash pre par godina, pa hipster/post/shoegaze black, pa retro death, a sada heavy i proto doom.

Edited by Lou

comment_2460157

I opet mi ne reče odakle etiketa. :D

Kažem nebitne, jer po istom osnovu padaju prozivke na račun hipstera. To kome je koliko nešto bitno je, naravno, potpuno subjektivno.

comment_2460165

Мада, све ово ме подсећа на онај ретро Thrash трип од пре пар година. Једина разлика је што је тај фазон сада отишао у курац и што је било много више бендова него што је то случај код Хевија. Ваљда се неће то овде десити.

Bilo je i previše tih retro Treš bendova, neki su bili skroz dosadni i prevelika kopija starih bendova. Jednom sam slušao demo neke grupe i ono je svučalo potpuno isto kao "Sentence Of Death", samo 10 puta dosadnije.

Ovi novi Hevi bendovi zvuče odlično, posebno švedski.

Čak i italijani imaju jedan odličan bend. http://www.yumetal.net/forum/topic/50451-sign-of-the-jackal

Edited by Divlji Tigar