Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2350278

Nema tu tada, ovo je fiktivni svet, a ne fiktivna istorija. ;)

Osim toga, kao što neko več reče, naznake za gej odnos postoje u knjizi, tako da tu nema šta da se priča. U seriju su samo ubacili scenu, ne ideju.

• Replies 3.6k
  • Views 276.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

i vi idioti i dalje dajete minuse na svaki moj post. Zanimljivo je koliko ste glupi. Narcisi koji misle da su samo oni u pravu, a bilo sta sto oni nisu doziveli ili videli je automatski neistina. To o

• sale 3sm Larry Flynt
    sale 3sm Larry Flynt

http://www.jointherealm.com/sigil.html  

• O opa Svidja mi se to sekvoja, dugo to nisam cula Elem, necu da se kurcim oko ovoga sad, da kenjam o tome kad sam krenula da citam serijal posto ce delovati nerealno jako buduci da sam mlada i dalje

comment_2350280

Nije ortak, vec neki cica sto prodaje filmove na pijaci haha, ranije sam uzimao od njega neke filmove a sada cisto popricali par minuta i kaze mi da ima kod kuce epizode 6 - 10, ako hocu, moze mi dati vec od sutra. Bilo mi je malo cudno, ali nisam ga nista pitao, mrzelo me da pricam.

• Author
comment_2350284

Nema tu tada, ovo je fiktivni svet, a ne fiktivna istorija. ;)

Osim toga, kao što neko več reče, naznake za gej odnos postoje u knjizi, tako da tu nema šta da se priča. U seriju su samo ubacili scenu, ne ideju.

dobro onda da kazemo u ljudskoj prirodi se radjaju poremecaji koji dovedu do svega navedenog :D

Edited by BruceBruce

comment_2350913

Da brate ono zlatno krunisanje je jedna od najjacih scena koje sam skoro video u seriji/filmu.

E sad bi mogao neko ko je citao knjigu da mi odgovori (u spojleru zbog drugih)

Videli smo da vatra nista ne smeta Deneris, jer je ona kao "zmaj", a Valeris nije jer bi inace preziveo vruce zlato. Kako su onda oni brat i sestra ?

comment_2350939

ma vec sam napisao na pocetku teme da cu sigurno da iscitam sve, volim fantastiku (i sf i epsku, citao sam i Tolkina i Jordana i Simonsa) ali ovo ostavljam kada izadju sve knjige. Ne zelim da se zajebem kao sa Jordanom i da mi proces citanja traje vise do 5 godina :lol: Kad objavi sve i Laguna objavi uzmem procitam za pola g.

comment_2350940

E hvala Shinigamy (kako se to uopste cita), tako neki info mi je trebao da malo pokapiram te sitnice posto nisam citao...

Znaci Deneris je zena zmaj :rockdevil:

Pa uglavnom Šinigami (barem su me neki tako prekrstili :P)

A Deneris je zena zmaj u svakom smislu :D

ma vec sam napisao na pocetku teme da cu sigurno da iscitam sve, volim fantastiku (i sf i epsku, citao sam i Tolkina i Jordana i Simonsa) ali ovo ostavljam kada izadju sve knjige. Ne zelim da se zajebem kao sa Jordanom i da mi proces citanja traje vise do 5 godina :lol: Kad objavi sve i Laguna objavi uzmem procitam za pola g.

Takodje :D Ima letos da kupim ceo komplet knjiga koje su do sada izasle,i na miru da procitam :meshuggah:

Edited by ShinigаmY

comment_2350953

I da se zbunish kako su pola naziva prveli a pola ne p ada se gubish oko toga ko je sta i ko gde zivi.

Nesreca nas koji ne citamo u originalu :haha:

Poslednja epizoda je odlicna, kao i ostale. Veoma mi se dopada kako su osmisljeni prostori u kojima se desava radnja. Za sad, nemam zamerki ni na jednu stvar :)

comment_2350974

Ovo je je prva serija posle ko zna koliko vremena da je pratim ovako od pocetka. Obicno se ukljucim na 3. ili 4. sezoni i onda uzivam. Ovako se biti mucenje godinama, ali su to ipak slatke muke. Vreme trenutno prekracujem sa The Tudors i sa The Pillars of the Earth(ima ukupno 8 epizoda). Ne znam sta mi je bolje, a jos se slaze uz Igru Prestola. :wub:

comment_2351038

Ma pazi pored toliko klanja i uopste sexualnih pozuda normalno je ubaciti i neku bolest tipa silovanje deteta ili ovu gej scenu,i tada je bilo pedera i silovatelja kao i sada.

brate,al' si se uzivio u seriju jeb'o si mu mater :haha: