Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Slusha se "Fiction" posle duzeg vremena, i josh mi je vrh album, i pola sam ga, seems, zapamtio...extra extra album..jedan od albuma godine sigurno.

• 4 weeks later...
  • Replies 1.3k
  • Views 109.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sa Freskom isto nema problem da će da dobiju decu, dobro izabrao.

• А и нема усташа.

• jel' sam ja jedini kojem je u ovom paketu jedino DT dovoljno ozbiljan bend da im se povjeruje da dolaze ako objave na sajtu?ostali su mi dovoljno miki maus bendovi da popiju pricu nekih zajebanata

momcovi,može li neki sajt za download njihovih pesama ili celih albuma? :^)

Imash linkove na prethodnoj stranici.

Ili uzmi DC++ :).

Ja eto imam i taj program pa opet ne mogu da skinem "DVD live damage 2004"...

Jel ima to neko?

ma genijalan je dc++ za skidanje ogromnih fajlova...dodjesh do 90%+ i prc..ode lik, i ne vrati se par meseci :)

za tu svrhu je rapidshare..dc++ samo za mp3ice (sto se tiche mjuze)

i da..imam ja tog dvda..

• 2 months later...

Ej ovaj bend postujem vise od svakog drugog... Krenuli sa death metalom i imali su par upliva u neke druge podzanrove ali na kraju su ponovo dosli na svoje. Vecina bendova zastrani i zasere sa tim izletima a oni nisu. DT RULES!

DT je oduvek svoj backsound bazirao na Death Metalu, s tim što su docnije imali dosta uticaja sa strane, što su oni na odličan način uspeli da ukomponuju. Jedan od bendova koji ima najbolje artworke. :)

Zadnja 3 albuma su jebeno remek delo... kao i prva 2... :da::rockdevil: Ovaj bend je neverovatan...

Hmmm... Pobedjuje The Gallery... :da::rockdevil: Edenspring :wub:

Edited by Geozee

Jeste... Skydancer je isto zakon album... to su ta prva 2 albuma... i zadnja 3... genijalni... ovo izmedju je ok isto... al ne mogu se porediti sa ovih 5... :D

Imaju nekakav artistički prilaz svakom albumu, i to je ono što me oduševljava kod njih. :)

ja i dalje stojim iza toga da su im damage done i haven najbolji albumi :pivopije:

Ako se odlucujem stavljam Damage Done na prvo mesto... na drugo The Gallery i na trece Fiction... :D

Hmm... Character... to bi mi islo na 4. mesto... ne znam... svaki album je odlican... bukvalno...

ufff..chitam ovo i ne mogu, a da i ja ne probam da napravim listu..teshko, teshko, ali otprilike bi ishlo ovako:

1. The Gallery

2. Damage Done

3. Fiction

4. Haven

5. Mind's I

6. Character

7. Skydancer

8. Projector

dodushe, jedino sam siguran za prva dva i zadnja dva, ovi u sredini bi mogli lako da menjaju mesta medjusobno.

Taj fazon i kod mene, samo sto su kod mene fix zadnja 3 i prva 2, a ostali menjaju mesta... :D

Ma ću da strpam svih ovih osam, na prvo mesto, tako što ću ih trejdovati. :D

ufff..chitam ovo i ne mogu, a da i ja ne probam da napravim listu..teshko, teshko, ali otprilike bi ishlo ovako:

1. The Gallery

2. Damage Done

3. Fiction

4. Haven

5. Mind's I

6. Character

7. Skydancer

8. Projector

dodushe, jedino sam siguran za prva dva i zadnja dva, ovi u sredini bi mogli lako da menjaju mesta medjusobno.

jebote druze sto ti projector na poslednjem mestu?