Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 134
  • Views 13.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jednu stvar ne reazumem... Ne volite Lucu Turillija? Ok ne volim ga ni ja, mislim da je kretenchina, ne volim ga ni kao coveka a ni kao muzicara. Isto tako, rhapsody mi je najmrskiji power bend na sve

comment_194924

ne volim rhapsody, ali ovaj luca je ovdje pokazao zaista koliko vrijedi biggrin.gifa: ne znam što uopšte je i ostao u rhapsody-ju :? , ovaj solo projekat mu je sto puta bolji biggrin.gifa: biggrin.gifa: elektronika je perfektno odrađena i izvlači samo najbolje od muzike biggrin.gif par pjesama ima koje su tu i tamo, ali numere kao "War of the Universe" i " Zaephyr Skies' Theme" su zakon!! albumčina je opak i te kako biggrin.gifa:

comment_194983

album je bezveze. mnogo smara sa milion verzija pesme demon heart' date=' a to sto ima elektronike je najveca glupost, ipak se od turilli-ja ocekivao cist metal zvuk. ima propusta ali je svakako bolji od posledjeg albuma rhapsodi-ja.[/quote']

put elektronike je put najveće istine biggrin.gifa: ionako je power metal smoran pravac, još da nema bendova koji koliko-toliko ubacuju elektroniku bio bi smor

comment_195320

put elektronike je put najveće istine biggrin.gifa: ionako je power metal smoran pravac, još da nema bendova koji koliko-toliko ubacuju elektroniku bio bi smor

elektronika nicemu ne vodi i samo kavari ono malo dobrog sto je ostalo od metala biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa:

• 1 year later...
comment_731916

meni je super taj turili album.

prvi mi je bio zestok smor, a ovaj do jaja.

gomila je tu nekih lame momenata (klavijature najcesce podsecaju na stare radove doktora igija i ET) ali posto volim korene tih lame momenata onda mi je ceo album super icon_wink.gif

poz

comment_739899
pa nije bas perfektna....al dobro......

Brate nista drugo nego ,,Razliciti Ukusi''!!!

Mozda ti volis isto sto i ja , ali za ono sto on radi , ja nemam niti ijednu zamjerku.To govori moja strana sto slusa muziku , a ne ona koja voli Luku!!!

• 7 months later...
comment_958907

RHAPSODY guitarist LUCA TURILLI will issue his third solo effort in January/February 2006. As previously reported, Rhapsody are issuing their first live album in early 2006 as well. The recordings will be based on performances made during leg one of MANOWAR's Demons, Dragons, and Warriors World Tour, where Rhapsody appeared as the special guests in spring 2005.