Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 225
  • Views 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Administrator_ressurected
    Guest Administrator_ressurected

Epizoda 3

• Мајор Гашпар
    Мајор Гашпар

http://www.netload.in/dateiyklvqfiE70/Falling.Skies.S02E09.HDTV.x264-ASAP.mp4.htm http://rapidgator.net/file/32060199/Falling.Skies.S02E09.HDTV.x264-ASAP.mp4.html http://freakshare.com/files/wc9penk

• Guest Administrator_ressurected
    Guest Administrator_ressurected

Serija je prilicno jadno ocenjena na IMDB. Jedan komentar je bio da je kao The Walking Dead ali sa Alienima

comment_2677596

После пете епизоде ове сезоне квалитет баш опада.

kao da imaju materijala za 4-5 epizoda, pa onda popunjavaju rupe.

Prva sezona mi je bila najbolja, invazija, apokalipsa, krkljanac , vanzemunci biju, al biju i naši...pravda za kapetana Vivera!

comment_2679598

Bas je slaba ova sezona bila... Jesu tu bili i Volmi i ostalo, al' opet, nije me drzalo u neizvesnosti kao prva sezona. I ova zadnja epizoda je bas njanjava, ocekivao sam jebacku akciju, a onaj topcic od Volma, tokom izgradnje izgledao bar 5 puta veci :haha:

• 2 weeks later...
comment_2683004

Saglasan sam.Najslabija sezona do sada.Stvarno,onaj Volmi topic...pa jebote,izgledao je kao Ajfelova kula u picku materinu,kad ono neka nadogradjena verzija kalasnjikova.I jos jedna stvar je teski kretenizam.U prve 2-3 epizode se pojavljuje ona crnkinja sto je isto kao i Ben bila na onim uzdama,Ubacili su je u pricu kao da je neki bitan lik,stalno je bila sa Benom,imali su zajednicke solo scene,i odjednom je posle pocetne 2-3 epizode nema,jednostavno je nestala i ne pojavljuje se.Pa koga oni zajebavaju?Da nema Poupa i Vivera,ovo bi bila serija sa najiritantnijim likovima ikada.Pogotovo deca...ja ne znam sta je sa kreatorima serija,i sa ljudima koji vrse selekciju dece...onaj najmladji Mejsonov sin je toliko iritantan i jadan,svaki puta kada je scena sa njim dodje mi da polupam tv.Isti slucaj je i sa Walking Dead i onim klincom retardom.U cemu je poenta?

comment_2683017

Postao je trend u serijama da postoji lik koji je stalno kao upišan, kao da će da zaplače svakog trenutka. U "Game Of Thrones" je to Džon Snežni. Veoma iritirajuće, kao da ne umeju da izbalansiraju likove, nego zveknu svu patetiku u jednu ulogu.

comment_2683072

Useravaju i Vivera polako sa ovim srcanm problemima, lekovima, emo-mamu im!Sad cemo umesto da ubija marsovce, da gledamo njegove ekg nalaze i terapije...Jebala ih patetika, nek prave neki derivat Falling Skies sa zenturacama i mlakonjama koji ce da kurvice i cmizdre iz epizode u epozodu dok cavrljaju sa vanzemaljcima, a ovo nek bude kako valja i dolikuje-udri zakolji da vanzemunac ne postoji!

• 6 months later...
comment_2732492

Mene samo nervira koliko profesora Masona guraju u sranja (na silu), pa ga onda vade.

Taj je izgleda u stanju sve da preživi i sam da povede rat protiv aliena... ne trebaju mu drugi.

U pravu ste da je najslabija sezona. Evo odgledao sam je u cugu za par dana, i da me pita neko šta sam gledao... ne znam ni sam... neki top ogroman što se gradio, pa onda ispade topče od njega.

Ljudi koji ne mogu da probiju zid, a imaju puške koje probijaju titanijum od mečeva.

Alieni koji imaju tehnologiju da jednim pištošljčetom razvale zid i ubiju onog sa druge strane zida, a u isto vreme mečevi dok pucaju ne mogu da probiju razvaljena kola iza kojih se skrivaju protivnici.

Skiteri naravno najviše vole goloruki da se bore, a ljudima se jebe da uvedu kontrolu ko ulazi, a ko izlazi iz bolnice.

E da, i najfascinantnije mi je da alieni koji su prevalili međuzvezdana putovanja, i imaju tehnologiju da ubace crva u čoveka koji će se potčiniti voljom crva, ali eto, taj crv je nemoguće da pošalje podatke nazad, bežično, stvari koje taj čovek vidi i čuje.

Ko što reče Lemi, da nema Pope-a i Vivera da malo unesu života u seriju, ova serija bi bila žešći fail.

Inače, mene najviše nervira najstariji Masonov sin, i to još od prve sezone. Hal. Je l' se tako beše zove?

Kad smo već kod njega, malo su mi u ovoj sezoni upropastili Megi, koja mi je u prve dve sezone bila jedna od omiljenih likova.

• 1 month later...
  • 1 month later...