Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 166
  • Views 18.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_2421345

Vala prilicno dobri.

Meni najbolji uz Edens Curse - Trinity. Juce skidoh Wisdom - Judas i odusevio se. Divna muzika i po malo cudan vokal.

• 1 month later...
comment_2448747

Meni ovaj Myrath nista posebno. Vidim da su hvaljeni, pa sam dao sansu ovogodisnjem albumu, ali nista; prva pjesma moze proci, a ostatak albuma ravan k'o daska. Bez dileme, mnogo volim da cujem orijentalne melodije u rock i metal muzici, ali ocigledno da imam prevelika ocekivanja. Nakon dva fenomenalna albuma turskog Mezarkabula ("Anatolia" iz 1997. i "Unspoken" iz 2001.), tesko da me ista vise iz ovog domena moze fascinirati.

comment_2450624

Mezarkabul je nesto totalno drugacije i nema ni priblizno toliko orijentalnih melodija. Naravno veoma dobar bend i slusam ga rado ali Myrath-ov novi album je mnogo bolji ruku na srce - prst u dupe. Hehehe

• 3 weeks later...
comment_2456583

Još jednom da podvučem: MYRATH je snimio izuzetan album, IMHO. Kakav napredak u odnosu na prethodno ostvarenje - ništa komplikovanije, ali preciznije, ubojitije pa i komercijalnije, ako ćemo da budemo realni. Tursko-arapski-kakavgod melos nikada nije zvučao bolje uz svu masnoću i ubitačnost bogate rifologije :muzicar: Kod mene u top5 za 2011, definitivno.

edit: Glede Kamelot istočnjačkih fazona, kod njih mi se maltene povraća kad ih čujem, ali ovde, u Myrathlandu, sve leže na svoje mesto.

Edited by Jovan Cvijic

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
comment_2516955

Vidi ovo je tema otkad je izasao novi album, a sta je sa starom? Bilo je tu bas dosta pisano kad se pojavio prvi album svasta nesto smo komentarisali. Bilo bi lepo da se spoje teme.

Elem odlican je treci album, naslusala sam ga se baaaaaaaaaas mnogo otkad se pojavio i preporucila ga svima zivima. Produkcija odradjena genijalno, kao i na prvom albumu. Drugi album sam svuda kritikovala, razocarali su me sa njim, digla ruke skoro od njih, cak se i plasila da poslusam treci, kad ono bum! Mnogo prijatno iznenadjenje bese. :)

(na ovom forumu se pojavim svakih par godina pa onda nisu bas svezi utisci )

• 3 months later...
  • 9 months later...
comment_2654389

Danas nesto vrtim youtube i izbaci mi link za poslednji album :

http://www.youtube.com/watch?v=ZMZBjfvQ4Tw

Sjajan album, sad ga stavljam na skidanje. Odavno trazim nesto sto lici na Amaseffer (jer od drugog albuma sam digao ruke, ko zna kad i da li ce uopste izaci :no: ).

Sve preporuke ko jos nije slusao

ako neko moze da uploaduje ove dve bonus pesme bilo bi lepo :

11. Apostroph for a Legend (north american bonus track)

12. Fate in Motion (japanese bonus track)

Edited by DBrave