Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.5k
  • Views 154.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_2479034

ВРАЋАЈТЕ ПАРЕ! :violent: Јебо те, знао сам. Претпостављао сам да ће или поцркати до концерта или ће се нешто преокренути па ће само Ози да дође. :violent:

comment_2479058

Tako je! Otkazati sve. Najpostenije, a ne da vuku lovu na kojekava dzemovanja na bini...prave cirkus od sebe pod stare dane...koji kurac Slash da svira pa i Zakk...i sta smo na kraju gledali? Kako se gomila muzicara dobro zajebava....vala mene nece Usce videti

comment_2479063

Vazna napomena: svima onima kojima se nece dopasti line-up Ozzy Osbourne and friends festivala a vec su kupili ulaznice za concert grupe Black Sabbath Avalon Produkcija ce omoguciti povrat novca od ponedeljka 27.02.2012, ali verujte u nas I u nas line-up. Beograd ce 28-og juna na Uscu dobiti svoj najveci heavy metal festival u svojoj dosadasnjoj istoriji.

comment_2479072

Jebo Black Rain i Scream...da Ozzy sa svojim bendom i Zakk-om opali pesme od Blizzard do Down albuma..a ako oce nek odsvira par stvari sa Geezerom od Sabbath. E tako moze...ako se budu menjali kojekavi muzicari nece mi biti zanimljivo :icon_ne:

comment_2479079

Naravno da hoće, Avalon je progovorio. Sačekaću da vidim čime mogu da opravdaju titulu najvećeg heavy metal festivala u istoriji Srbije, pa odlučiti da li ću vratiti kartu.

Realno, treba sada da dovedu Slayer ili nešto u tom rangu da bi dostigli to o čemu pričaju.

comment_2479089

Necu da slusam Ozija i Prijatelje Koji Preteruju sa Distorzijom. Sve najbolje Slashu i Wyldeu, samo da su sto dalje od mene i mog rodnog grada.

Slejer moze, taman da umrem u fan pitu nakon sto sam odgledao koncerte najgoreg i najboljeg metal benda

comment_2479095

U prevodu sa Vordom su se toliko zakrvili i zakomplikovali da se to nece resiti skoro,a verovatno je i sudski spor pokrenut,a Ajomi ne moze zbog hemoterapija,pa su resili,kad je vec sve zakazano,mrsko da se otkazuje i vracaju pare,aj da odrade,a;i mala sitnica,nece biti Sabati,al ce biti Ozi sa drugarima....sije mi ga Djura,mrs majku vam jebem,samo o parama mislite.

Ovog Vajlda kad bi cuo da mi onako zavija na svake dve sekunde,popeo bi se na stejdz,ubio bi ga ne bi trepnuo.

Ma necu ni da idem,znao sam da do juna barem Ajomi nece biti u mogucnosti. :udri::udri:

Edited by sale 83 Larry Flynt

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.