April 6, 201213 yr comment_2500340 Dakle ovako: Talvi se vrlo očigledno zajebavao, ovo što je isplivalo posle je netrpeljivost prema njemu. To rešavajte na drugom mestu. Ko nastavi ovu gore započetu diskusiju biće banovan bez pardona i razmišljanja, bilo Talvijev bilo Innocentov poštovalac, ne zanima me apsolutno. Ostaviću malo da svi vidite, posle brišem sve. Nastavite sa kolekcijama. Stvarno se ne zajebavam, upozoreni ste kao ljudi. Btw modovi vide IP adrese, čisto da znate kod duplih naloga.
April 6, 201213 yr comment_2500377 Okej, svi ste videli i isplakali se nad tužnim sudbinama i nepravdama sveta, spam obrisan (i Talvijevi postovi, da ne krene neko odmah da jauče), nazad na fotke, upozorenje važi.
April 6, 201213 yr comment_2500413 Sad barem mogu da postavim Cave kolekciju. ^^ Samo da nadjem vremena da slikam.
April 6, 201213 yr comment_2500513 Imam 1 dilemu vezano za SLAVES OF THE WORLD ALBUM pa ako neko zna,molio bih da mi odgovori. Naime,posto je album izaso u 2 varijante-obicno izdanje i digi izdanje sa bonus pesmom i drugacijom slikom na omotu zanima me da li se bukleti ta 2 izdanja razlikuju ili ne? Jel i digi izdanje ima knjizicu sa slikom regularnog izdanja ili sliku sa digi omota? Ili su bukleti razliciti i ako jesu,po cemu? :confused:
April 8, 201213 yr comment_2501247 Uh ,kako prijatelj Nemetor udara tempo! Evo otprilike kako izgleda deo moje kolekcije zacinjen sa dve retke ploce,prvim izdanjima Morbid Angel-Abominations of Desolation i Cancer-To the Gory End.
April 9, 201213 yr Author comment_2501405 Retka zverka ovaj Morbid Angel, jel crni vinil ili onaj koji svetli u mraku?
April 10, 201213 yr Author comment_2502413 Kod mene (nažalost) bez mega kultova kao što je excel fan-ov "Abominations...", samo regularne stvari:
April 10, 201213 yr comment_2502432 Retka zverka ovaj Morbid Angel, jel crni vinil ili onaj koji svetli u mraku? Sa malim zakasnjenjem stize odgovor a to je da je vinil crne boje ko gavran! Koliko znam,ovo je stampano u 2000 primeraka ali nemoj da me drzis za rec! Kad smo kod Morbide,koliko je taj bend samo propao a sa ovim poslednjim albumom ( mada ih ja jos od Domination-a vise ne pratim) je dotakao samo dno,zasto neki bendovi nemaju osecaj kad treba da se raspadno,blamiraju se ko neki uspesni sportisti koji rasipaju svoj dugo izgradjivan ugled!
April 11, 201213 yr comment_2502608 Vidite sta ovaj cika ima,masala! http://metalcdcollector.blogspot.com/
April 15, 201213 yr comment_2504445 A ovaj: http://www.nolifetilmetal.com/cdlist.html Nego, ako tko ima šta hard rocka, neka okači, ja bih stavio svoju kolekciju, ali još je premala i sve lako nabavljive i relativno poznate stvari...
April 27, 201213 yr comment_2509312 Evo i ja da se re-aktiviram malo... DARK FUNERAL: AETERNUS: AVENGER: ANACHRONAEON:
May 1, 201213 yr comment_2511382 Ovo je nešto što mogu nazvati ,,kolekcijom", za sada. Fale mi jos dva albuma, i ovi koncerti, i to cu nabaviti nekad u budućnosti. Edited May 1, 201213 yr by MegaDave90