obsessed by cruelty Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Dolazimo iz Negotina, sviramo thrash metal, mada ima i death i black upliva.Osnovasmo se negde u januaru 2010. Na leto iste godine smo prestali da sviramo, i ponovo smo se okupili negde na zimu 2011.Demo je snimljen u kucnim uslovima, bolji zvuk nismo mogli da izvucemo. :Dhttp://www.mediafire.com/?qd5ke5klo967cxiA, ukoliko nekoga zanima da cuje pre nego sto skine:http://www.youtube.com/watch?v=TH2xshkDbm0 Materijal koji spremamo za novi EP ce biti mnogo kvalitetniji od ovog. :)Pa, eto, koga ne mrzi, nek preslusa. 111 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 E sve pohvale ovo zvuci zanimljivo, jedino sto mi je onako, je ime benda mnogo je tru nekro blek, to je do vas.. kako zelite Ali muzika je dobra, nadam se u buducnosti novim snimcima i boljem zvuku snimka 111 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^TK^ Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 poslednji pozdrav mnogo ispira mozak u usponu uglavnom... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranis Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Cool je ovo...svidja mi se taj zli morbid visions zvuk... ...vidi se da imate svirachkog skilla, samo josh malo pazljivije da snimite materijal 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted January 30, 2012 Author Report Share Posted January 30, 2012 Hvala ljudi. Mozda je trebalo malo vise vremena da se uvezbamo pa tek onda da snimamo, ali ispalo je tako kako je ispalo, drago mi je sto vam se svidja. Trudicemo se i da nove pesme budu u tom nekom old skul duhu. Pozdrav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Sve je to super samo nemoj da se izjebete kao dosta nasih bendova,oldschool bendovi ubijaju od tacnosti kad sviraju...sva podrska narocito sto je tesko u vasem kraju napraviti tako nesto ali vishe vezbe 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AlexKlimov Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 In our world there are three kinds of death Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pupakable Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Samo napred ljudi,Ime je do jajca,originalno je,ima gresaka na demonu ali vremenom kako svirate valjda ce i to da dodje na svoje mesto,ajd pa zovite na svirku kad bude bilo! Mjetal 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted February 2, 2012 Author Report Share Posted February 2, 2012 Hvala Pa ako je neko iz Negotina ili blizu nek navrati. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 Da obavestim ljude da smo se iskomercijalizovali i da imamo stranicu na fb. https://www.facebook.com/pages/Mološ/194229307345302 A ono drugo, napravljene su 3 nove pesme za EP, koji nameravamo da snimimo za oko mesec dana. Bice i jedna obrada koja je u skroz drugom pravcu al ko ga jebe. 111 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted March 14, 2012 Author Report Share Posted March 14, 2012 (edited) Posto je ova pesma bila u planu za EP, a na kraju otpala, resih da snimim sam svoj cover. Nisam znao gde da okacim, pa ajd ovde. Za EP ce ipak biti jedna u nasem fazonu, za vikend se snima. Sto se gitara tice, snimano je sve za pola sata, a posto nisam imao pojacalo kod sebe, ubodena je direktno u komp. Circle The Wagons Edited March 14, 2012 by obsessed by cruelty 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted June 8, 2012 Author Report Share Posted June 8, 2012 Sutra bi trebalo da snimimo EP od 4-5 pesama, pa cim to zavrsimo, kacim ovde za koji dan. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted June 10, 2012 Author Report Share Posted June 10, 2012 Evo ga EP, navalite; http://www.mediafire.com/?s1edwnl1txz2nu7 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LetTheMetalFlow Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 E odličan je svaka čast , samo cepajte imate našu podršku !! 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сале Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Interesantno. Samo,koj ce vam kurac onaj obrnuti pentagram na logou? Jel ste vi neki satanisti? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted June 11, 2012 Author Report Share Posted June 11, 2012 Radna verzija novog logoa je ova: Smorio nas pentagram. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Sviđa mi se novi logo, samo mislim da bi bio još bolji da nema ovog okvira, ili šta je već. Što se tiče EPa, reći ću vam nešto što je meni Boško davno rekao: mislim da bi trebalo da se malo iscimate da se to snimi i sredi kako valja, danas se i u kućnim uslovima uz malo znanja i malčice ulaganja može dobiti sasvim korektan snimak. E, sad, kapiram da vi živite u Negotinu, i da nije isto kao u BGu gde studiji niču k'o korov, ali mislim da bi vam to značilo. Muzika i sviranje su na nivou. Pozdrav i samo napred! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted June 11, 2012 Author Report Share Posted June 11, 2012 Hvala puno, a sto se tice produkcije, mi jos uvek stvarno nemamo nikakvih uslova osim ovih, jer su nas svi ispalili sto se tice tog snimanja u nekim "kvalitetnijim" uslovima, pa nam nista drugo nije preostalo. I prvi demo i ovo su snimljeni sa mikrofonom nasred sobe i to je to, osim sto sam ovde solaze snimao naknadno. Po tom pitanju smo resili da skupimo kintu za opremu i nadam se da ce od toga ispasti nesto. Hvala svima sto su izdvojili vreme da preslusaju i daju svoj komentar. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted June 13, 2012 Author Report Share Posted June 13, 2012 Znam da preterujem s duplim postovima, ali: Okacismo pesme i na yt, pa hoce nek overi ostale na kanalu. Omot: 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted September 10, 2012 Author Report Share Posted September 10, 2012 Sviramo 28. septembra svira u Zajecaru, sa Testatorom, HCZom, i jos par zajecarskih bendova, pa ko je blizu nek navrati. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^TK^ Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 (edited) [media=] [/media]Omot: Cek`, ne mogu da razaznam sta je ovo dole na omotu na sta se lik naslanja? xD Inace je dobra ideja... sfumato i to sve. Edited September 13, 2012 by ^TK^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Мени личи на неку зграду. Или можда трактор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^TK^ Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Meni na pramac titanika. Nadam se razjasnjenju zagonetke xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banne_marduk Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Да, на то сам и мислио. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts