Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Da li je Kuruz Delija ili Grobar? 70 members have voted

1. 1. Da li je Kuruz Delija ili Grobar?

• Delija
      43
    • Grobar
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 7.2k
  • Views 250k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• In The Flesh
    In The Flesh

Kao i tebi.

• El Karnisero
    El Karnisero

Шта једеш говна ти? Написали људи да ови игноришу геополитичку реалност јер овај Шиптар има пасош Косова које још није признат у Русији. У92, јесте, само лажу они, није Кими осуђиван, можда има пар ка

comment_2629035

NIVES: Navijam za Srbiju protiv Hrvatske, ipak sam Srpkinja!

Kaže da se ne boji reakcije hrvatske javnosti zbog ove izjave i dodaje: Srbi su bolji za zabavu, a Hrvati za brak...

Nives Celzijus Drpić (31), supruga fudbalera Dina Drpića (31), navijaće za Srbiju u meču sa Hrvatima 22. marta u kvalifikacijama za mundijal u Brazilu!

"Kada s druge strane nije Srbija, potpuno je normalno da navijam za Hrvatsku, odrasla sam tamo, suprug mi je Hrvat. Ali vi kao da zaboravljate da sam ja Srpkinja. U situacijama direktnog okršaja malo veću podršku dajem orlovima. Dakle, napred Srbija", izjavila Nives!

Čak i ne planira da gleda utakmicu jer će biti kod supruga koji se krajem godine preselio u jugoistočnu Aziju, gde je potpisao ugovor sa klubom u Bruneju....

"Malo ću se utešiti tako što ću lenčariti na peščanoj plaži i brčkati se u plićaku. Ali rezultat ću pratiti", rekla je Nives.

On da se ne boji reakcije hrvatske javnosti zbog ove izjave jer joj se čini da su svi upoznati s njenim stavom. Na pitanje da li su bolji frajeri Hrvati ili Srbi, Nives odgovara:

"Srbi su bolji za zabavu, a Hrvati za brak"...

Ipak, misli da Hrvati ipak imati lepšeg selektora jer joj je Igor Štimac markantniji od Siniše Mihajlovića koji je "zakinuo ženski rod jer je izbacio lepog Adama Ljajića".

"Ako ćemo generalno, najugodniji oku mi je Vujadin Savić. Ali vatreni imaju više lepih "loptojurećih" primeraka", otkrila je.

comment_2629197

Na upravo završenom meču u Liverpulu između Evertona i Sitija, pored toga što je porazom sa igračem više Manćini verovatno ubrzao svoj odlazak iz Sitija, palo je i privođenje budale sa BBC-ja, Li Nelsona, koji je zamalo uspeo da se umuva na zagrevanje pred početak meča, kao igrač Sitija:

45373_545521475469820_486716966_n.jpg

Edited by Underkuruz

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.