Jump to content

Tema za ekipu


Baal

Da li je Kuruz Delija ili Grobar?  

70 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Како сам мрзео тог Коромана. Не због игре него као појава, свињска глава, као у крајишког дрвосече.

Права сељачина.

definicija ljombera.

 

Мислим да га нико није мрзео као ја, кад ми је Грчић јавио да је отишао из Звезде одмах сам отишао да се напијем, да прославим.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tu je Mijailović, tako da mesto glavnog ljombera u ekipi popunjeno.

 

Pazi ovaj deo intervjua sa Vranjkovićem:

Pesma “Bremeplov”, donosi priču o porazima i nepravdi, između ostalih, nabrajaš sve poraze Crvene Zvezde sa inostranim klubovima?

 

- Ma znaš kako...ja sam to sve doživeo mislim...25.oktobra 2007. na Marakani, a pesmu sam napravio dosta kasnije i nije vezana isključivo za Zvezdu ali je taj srednji deo pripao tom događaju. I danas sanjam onaj gol Milijaša sa 30 metara i naravno poslednji gol Bajerna i Ranđelovića kome lopta prolazi kroz ruke..(stajali smo na 30 metara iza njega )...heheh i mog druga profesora Acu Milanovića koji razgrće 10.000 ljudi na tribini i gazeći preko svih napušta stadion, a ja ostajem da ćutim i gledam u mrežu. Zvao sam zato i Lazara Divjaka, čoveka koji je napisao sjajnu knjigu o svojim odlascima na Zvezdine utakmice tokom poslednjih 15 godina koja se zove ”Krivljenje kičme” i nije još izdata, da bude spiker i da pročita sve klubove od kojih smo izgubili u zadnjih nemam pojma, desetak, petnaest godina u Evropi. A skoro smo od svih izgubili i skoro sve te poraze sam gledao uživo. Da budem precizan, to je samo srednji deo pesme, ostalo su slike iz raznih perioda mog života.

 

Ovaj deo pesme je sigurno posvetio Kokiju:

 

Gde da stanem ja

koji nisam ni za tebe ni za nju ni za njega ni za njih?

Kako ja da kažem, a da mi ne zalepe cenu i naziv?

Edited by M-16

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...