Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 833
  • Views 29.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vrlo lako.   Evo, na primer: http://www.youtube.com/watch?v=jSWrN65VvBY     zato što su čuda moguća:   http://www.youtube.com/watch?v=jErd7BOtlyQ&feature=related     zato što se igra sr

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Kakav klub takvi i navijaci.Siptarcine.

• џаба вам новци, арапски момци џаба и ваше нафтно поље и долари пусти, барели густи Фергусон ипак игра боље

comment_2547682

ode josh jedan kapiten. :( razumeo bih ga da je odluchio da ostane, a razumem ga i ovako. neka mu je sa srecom u daljoj karijeri i nadam se da ce je nastaviti van engleske. a nama navijachima ostaje da se nadamo da ce podolski i ziru biti makar priblizno dobri kao rvp u poslednje 2 sezone.

Ja se vodim time da će mu Venger dati malo veću platu i da će iznenada RVP odlučiti da ipak više voli Arsenal i želi da osvaja trofeje. Tako je i Runi odlučio da ide, Ferguson rekao "200.000 nedeljno." i iznenada je odlučio da mu je leglo zmija lepše nego pre toga. Ako se to ne desi, onda neka RVP ode u Juve, da ne pojača direktne rivale Arsenalu.

487705_386023084793834_1915057530_n.jpg

comment_2547745

Ja se vodim time da će mu Venger dati malo veću platu i da će iznenada RVP odlučiti da ipak više voli Arsenal i želi da osvaja trofeje. Tako je i Runi odlučio da ide, Ferguson rekao "200.000 nedeljno." i iznenada je odlučio da mu je leglo zmija lepše nego pre toga. Ako se to ne desi, onda neka RVP ode u Juve, da ne pojača direktne rivale Arsenalu.

487705_386023084793834_1915057530_n.jpg

ovaj scenario bi bio dobar, ali onda ne znam kakva bi atmosfera bila u klubu i na relaciji rvp-navijachi, s obzirom da sad svi znaju da van persi nije toliki fan kluba kakvim se do sada predstavljao.

a ovu sliku mi je ciki danas ostavio na fejsu. :haha:

Edited by SkullKrusheR

comment_2547830

тако се и Стиви Ми премишљао да оде у Челси, стандардна прича

To je tačno, ta saga je bila jako bolna. S tim što je taj Stivi Dži mogao da dobije 150.000 nedeljno u Realu i čini mi se tada 100.000 u Čelsiju i pre toga odbio produženje ugovora sa Liverpulom koji bi mu obezbeđivao tu lovu. Na kraju je ostao u Liverpulu, tamo gde i pripada. Sad ima 140.000 platu i boli ga janko.

comment_2548083

sto nije?treba bas da se posere sebi u karijeru jer klub boli kurac da bude konkurentan?da ih je cekao,cekao ih je.

chekao je i klub njega da posle 7 godina odigra 1 dobru sezonu bez povreda. mogli su ga se reshiti bilo kad pre pochetka proshle sezone, ali su verovali u njega i chak dali i kapitensku traku nakon odlaska fabregasa. a on posle prve sezone koju je odigrao kako valja u'vatio boga za muda. neka ga onda.

comment_2548097

chekao je i klub njega da posle 7 godina odigra 1 dobru sezonu bez povreda. mogli su ga se reshiti bilo kad pre pochetka proshle sezone, ali su verovali u njega i chak dali i kapitensku traku nakon odlaska fabregasa. a on posle prve sezone koju je odigrao kako valja u'vatio boga za muda. neka ga onda.

i sad on njih treba da ceka 7 godina da prestanu sa pedofilijom i sklope konkurentan tim?sta je klubu 7 sezona a sta igracu kumara

comment_2548142

Nije da me zabole šta se dešava u Arsenalu ali se potpuno slažem sa tobom na ovom planu. Dali su mu maksimalnu moguću podršku, a on drvi janka. Čak je i njegova lepša polovina izjavila da RvP mnogo duguje Arsenalu i da će ostati. Jeb'o Torresov sindrom.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.