Uros Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 bas su gadne!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 fuj bas su grozne!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted February 15, 2005 Author Report Share Posted February 15, 2005 Odvratne, ako smem da primetim!!! Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 pregadne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manga Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 kad ce interfector svirati u djabe u svom rodjenom gradu a ne da naplacuje ulaz 3km ili sta ja znam 100 din ili 1,5 evra ? ja mislim da se u svom gradu mora djabe svirati? a viiiiiiiiiiiiiiiiii ljudi sta mislite o tome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 A ja mislim da si ti glupan i budala. Bend ima i troskove za svirku, a takodje sviranje bez para bi bilo pljuvanje po sopstvenom radu. Ako ljudi daju 3 marke da vide film u kinu, ne shvatam sta je problem da daju iste te pare za koncert gdje ce gledati nesto sto nije snimljeno u Holivudu, nego se desava pred njima. Zice, kostaju, gitare kostaju, trzalice kostaju, opne za bubanj, a i bubanj kostaju, benzin dok se ode na probu kosta, nas znoj i nase smrzavanje u hladnoj prostoriji, takodje nije dzabe. I poslije svega nabrojanog, te 3 marke su toliko simbolivne da je pateticno jadno kukati zbog toga. Inace, sviracemo 25.2. u Music Hall-u bez para, mada ce ulaz biti naplacen, da bi se refundirali troskovi Oni koji smatraju da ne treba da ga plate, ne moraju ni da se pojave. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarthyard Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 A tek sto alkohol kosta Pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shores Of Antartica Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 nisi bas trebao ove slike da kacis...fuj bre!!! bas su gadne!!! pregadne Odvratne, ako smem da primetim!!! Hvala na podrsci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted February 16, 2005 Author Report Share Posted February 16, 2005 kad ce interfector svirati u djabe u svom rodjenom gradu a ne da naplacuje ulaz 3km ili sta ja znam 100 din ili 1,5 evra ? ja mislim da se u svom gradu mora djabe svirati? a viiiiiiiiiiiiiiiiii ljudi sta mislite o tome A kad ce neko iz rodjenog grada podrzati bend i otici na koncert u BG na primer? Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shores Of Antartica Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 A kad ce neko iz rodjenog grada podrzati bend i otici na koncert u BG na primer? Poz! Retko kad ili nikad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 A tek sto alkohol kosta Pozz On, pogotovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
la strega Lucia Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 A ja mislim da si ti glupan i budala. Bend ima i troskove za svirku, a takodje sviranje bez para bi bilo pljuvanje po sopstvenom radu. Ako ljudi daju 3 marke da vide film u kinu, ne shvatam sta je problem da daju iste te pare za koncert gdje ce gledati nesto sto nije snimljeno u Holivudu, nego se desava pred njima. Zice, kostaju, gitare kostaju, trzalice kostaju, opne za bubanj, a i bubanj kostaju, benzin dok se ode na probu kosta, nas znoj i nase smrzavanje u hladnoj prostoriji, takodje nije dzabe. I poslije svega nabrojanog, te 3 marke su toliko simbolivne da je pateticno jadno kukati zbog toga. Inace, sviracemo 25.2. u Music Hall-u bez para, mada ce ulaz biti naplacen, da bi se refundirali troskovi Oni koji smatraju da ne treba da ga plate, ne moraju ni da se pojave. Apsolutno! Ne znam u kom su fazonu ti ljudi! Tu niko nikog ne vuce za rukav da dodje! I sto li mi taj Manga napade drugaricu par postova pre meni nije jasno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlavicForest Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 A tek sto alkohol kosta Pozz ...pa ga ipak pijes! Ma, nek kosta sta kosta, Ziveli! A taj sto me napada, nek napada, kad je blentavi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 A ja mislim da si ti glupan i budala. Bend ima i troskove za svirku, a takodje sviranje bez para bi bilo pljuvanje po sopstvenom radu. Ako ljudi daju 3 marke da vide film u kinu, ne shvatam sta je problem da daju iste te pare za koncert gdje ce gledati nesto sto nije snimljeno u Holivudu, nego se desava pred njima. Zice, kostaju, gitare kostaju, trzalice kostaju, opne za bubanj, a i bubanj kostaju, benzin dok se ode na probu kosta, nas znoj i nase smrzavanje u hladnoj prostoriji, takodje nije dzabe. I poslije svega nabrojanog, te 3 marke su toliko simbolivne da je pateticno jadno kukati zbog toga. Inace, sviracemo 25.2. u Music Hall-u bez para, mada ce ulaz biti naplacen, da bi se refundirali troskovi Oni koji smatraju da ne treba da ga plate, ne moraju ni da se pojave. Potpuno tacno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarthyard Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 On, pogotovo. Vjeruj mi ja pogotovo znam... ali bilo je i njega vise dosta... sva nada je u vocnim sokovima bar mjesec dana pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manga Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 A kad ce neko iz rodjenog grada podrzati bend i otici na koncert u BG na primer? Poz! uvjek kad su u mogucnosti da idu nisu ljudi djabalebarosi da ne rade nista pa da mogu da putuju bilo gdje bilo kad neko mora da zaradjuje hljeb............ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manga Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 ma ja to zbog monjumenta da i oni nekad snime album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 (edited) Manga - Ako ti se za nasu svirku ne daju pare, niko te ne sili da dodjes. Kako cu ja te pare utrositi, to je samo moja stvar i nicija druga. Zbog koga su ljudi dosli, necu da ulazim. Svi koji su dosli su se dobro proveli na oba benda. Monument nije dobio pare, ali to su znali cim su bili pitani da li hoce da sviraju. Uostalom, sta bih ja dao da mi je druga svirka u zivotu bila dobro organizovana, na dobroj opremi, puna ljudi i da sam imao da locem koliko zelim. Sve u svoje vrijeme. Jeftini bendovi po gradu i Onassis koji je pravio besplatne svirke su i sjebali scenu. Bend koji ne naplacuje svoj rad ga ni ne cijeni. Mi nismo pohlepni za parama. Da jesmo svirali bi narodnjake. Dan danas sviramo za putne troskove. Ljetos smo za svirku u Remingtnu jedva pokrili troskove organizacije. U Cedubalu je bilo bolje (nije se trebao iznajmiti razglas), ali sto ja uopste ovo sve pricam kad ionako neces shvatiti? I koji si ti faktor u mom zivoptu da ti se uopste pravdam? Rat laznjacima!!! Edited February 17, 2005 by Apeiron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 Nek' si mu rek'o ujače! Nego, gdje si u teretani? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manga Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 starce kakvi crni laznjaci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 Pa moraš se protiv nekoga boriti, makar i zamišljen bio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manga Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 a to se sprema za vojsku hahahahah.......maco la ej danas sam htjeo doci da ti donesem pare ali je onaj bio mrljav..... naleticemo sutra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 Vojska, vojska! E može, taman sam mislio Milivoju preporučiti šta mu treba od Zeppelina i Whitesnakea da posluša... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted February 17, 2005 Author Report Share Posted February 17, 2005 Mango, nemam reci... Prica ti je na nivou nekoga od 10 godina. Necu preko foruma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarthyard Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 (edited) A kad ce neko iz rodjenog grada podrzati bend i otici na koncert u BG na primer? Poz! Ja na ljeto Nego Laky? Kakvo je ovo sranje Vanilla Ninja Edited February 17, 2005 by Swarthyard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts