November 12, 200420 yr comment_601025 Dokaz da Interfector rastura: Pustio sam devojci koja ne slusa extremni metal (ali zato razvaljuje power i heavy) pesmu Mother Serbia i sad ne prestaje da je slusa! Interfecor je zakon! Jos kad bi uskoro dosli do Novog Sada ili Sombora
November 12, 200420 yr Author comment_601385 Dokaz da Interfector rastura: Pustio sam devojci koja ne slusa extremni metal (ali zato razvaljuje power i heavy) pesmu Mother Serbia i sad ne prestaje da je slusa! Interfecor je zakon! Jos kad bi uskoro dosli do Novog Sada ili Sombora Odlicno, haha Pozdrav i tebi i devojci! Inace, skoro smo svirali u NSu, za Sombor vec ne znam.... Prvi koncert u Srbiji nam je tamo bio, ali nema ko danas da to organizuje. Poz!
November 12, 200420 yr comment_601702 Valjda je vas prvi koncert,u Banja Luci,bio prvi u Srbiji.Vas treci koncert je bio u Somboru, i to je Srbija naravno, a sad sto neki ne misle tako...
November 13, 200420 yr comment_602012 Sledeci put dolazim na svirku kad budete u Novom Sadu ( sa devojkom naravno )
November 13, 200420 yr Author comment_602036 Valjda je vas prvi koncert,u Banja Luci,bio prvi u Srbiji.Vas treci koncert je bio u Somboru, i to je Srbija naravno, a sad sto neki ne misle tako... Mudro zboris! Malo sam se zbunio, ali srecom ispravio si me Sve je to Srbija, igrom slucaja tu su neke imaginarne granice, koje veze s vezom nemaju. @ Rustik - Vazi, pa cemo se i upoznati. Poz!
November 16, 200420 yr Author comment_604580 ajde ljudi uzelela sam se vase svirke! Veruj, i ja sam se uzeleo... Pogotovo sto sam kupio novi bubanj, pa sad k'o lud lupam svaki dan, a koncerta nigde Mora se to sto pre sprovesti u delo, a naravno da je BG na prvom mestu (kako drugacije?). Cim bude moguce - eto nas! Poz!
November 16, 200420 yr Author comment_604775 ' date='16. 11. 2004, 20:07'] pusti Beograd, nego se baci na nove pjesme =) Haha, pa jeste ovo donekle tacno. Da se malo manje pilo po BGu, a vise radilo... Ali gde je onda tu duh? Sad ce Bathory obrada, pocinjemo snimati cim je uvezbamo. Poz!
November 16, 200420 yr Author comment_604904 Snimamo, za sta god Salim se, videcemo. Pesma se snima, pa posle cemo da vidimo sta cemo sa njom. Poz!
November 18, 200420 yr comment_605703 Pa prvo cete je valjda poslat meni anyway, ne pijem i ne duvam vec dvije sedmice!!! dishem punim plucima! bilo je dosta kurvanja i krshenja sada je doslo vrjeme da se malo odmorim od toga pozz
November 18, 200420 yr comment_605735 by the way vi cete mene morati tuzit! ja sam do sada preko 50 cdova The Force Within rasturio po NO
November 18, 200420 yr comment_606164 To za diskove cemo pohvaliti i shvatiti kao promociju. To za alkohol i duvku cemo kritikovati!!! Pod hitno da si se vratio starim putevima iskrenosti. Eto, kako sam se Ja lijepo probudio (bolje reci bio probudjen od strane neke ribe koja je rekal da je jutro i da ide kuci), ubio mamurluk sa 4-5 piva, kiflama i prsutom, skontao da mi je zadnje sjecanje da sam bio u Irish pubu i da je alkohol tekao potocima. Takodje sam skontao da ne znam gdje mi je skrsh od sinoc, valjda smo ga stukli i sad poganim zdrav, vedar, mlad i lud po Yumetalu, a i Zvjezdane staze pocinju na telki za par minuta... DUH!!!
November 18, 200420 yr comment_606166 Starim putevima cu se vratit kada prodju ispit By the way Invictuse ti nisi normalan!!! Ne spominji mi tekilu molim te
November 19, 200420 yr comment_606698 Deco, Lameri, i amateri, ucite od Invictusa... to je put istine svaka cast
November 19, 200420 yr comment_606826 Maknes "G" i stavis "R". Edited November 19, 200420 yr by Vampiria
November 19, 200420 yr comment_606828 Veruj, i ja sam se uzeleo... Pogotovo sto sam kupio novi bubanj, pa sad k'o lud lupam svaki dan, a koncerta nigde Mora se to sto pre sprovesti u delo, a naravno da je BG na prvom mestu (kako drugacije?). Cim bude moguce - eto nas! Poz! maknesh "G" & stavis "R" da,da,da...
November 19, 200420 yr Author comment_607018 maknesh "G" & stavis "R" da,da,da... Haha, trebalo mi je malo da shvatim sta si htela reci, ali provalih ipak Tacno i u BR su bile dobre feste, ali BG je po tom pitanju nezaustavljiv. Dobro, provericemo mi to jos za BR, imacete priliku da pokusate da promenite taj nas stav, mada cete se morati pomuciti Pozdrav za CG ekipu!