Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Ne radi, na isti nacin na koji ni onaj prvi nije radio :da: Sve je denied i failed, Hellions i tako to :D Hvala u svakom slucaju :pivopije:

Ne znam da li je moguce downgrade-ovati firmware or something...

Edited by MissionVao

• Replies 265
  • Views 16.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Ajde reci mi to uzivo.Ustvari cekaj,ne mozes,polomio si vilicu u navijackoj tuci i zatim si pijan zaspao na klupi.Dobre su ti intelektualne mogucnosti.

• Josif Visarionovič
    Josif Visarionovič

Asus,imas tastaturu i baterija traje mnogo duze. Ja sam inace za 2 dana 2 puta brikovao S2 dok sam radio update preko Odina,prvo na 4.0.3 i posle na 2.3.6.

• Josif Visarionovič
    Josif Visarionovič

ICS na 256mb rama nisam siguran da ce ti najsjajnije raditi s obzirom da mnogo guta memorije. Meni 2.3.6 potrosi oko 300,ICS mi je retko ispod 500 gutao,i umeo je malo da laguje,ali to je verujem i d

dajte neku dobru aplikaciju za streaming sa kompa :)

Da streamuješ neki video? Recimo Dice Player + ES File Explorer, podesišu LAN ip tvog računara kao i username i password na računaru, nađeš file preko ES File Exa, pritisneš na njega i on ti ponudi više plejera kojim možeš da pogledaš video, ti izabereš Dice Player i to je to.

ma muziku oću da streamujem, tipa gde god da sam da mogu da pustim bilo šta iz library-ja na računaru, ako je tako nešto moguće naravno :)

Ma 100% može root, ja imam .62 i rootovao bez problema. Ne znam gde ti zabada, ne mogu ovako napamet. :)

Pa ne znam, pun Google istog problema i niko ga nije resio :)

jel pametno da cackam telefon (samsung i7500) i stavljam mu custom 2.2? nikad to nisam radio,a i ne bih se usudjivao ako je nesto komplikovano..vidim na jutjubu da radi bolje nego moj sadasnji 1.6 ali niko da prikaze kako radi gps ili kamera..

Edited by dimmu1

Ljudi dajte neki program koji poboljsava kvalitet zvuka kad se slusa muzika.

PlayerPro, ima super ekvilajzer, bas kontrola, moze da se odvrne zvuk skroz do daske i sl. Mada na tabletu se neces bas usreciti zvukom sta god da koristis ako nemas kvalitetnije slusalice.

Imam PP ali mi nije dovoljno...basovi su mutni a zvuk nedovoljno izrazen, a nije do sluski, imam neke senhajzerice koje su na obicnoj nokiji 6303 kidale. Nasao sam neki volume+ pa cu da se pozabavim stelovanjem.

Vec sam negde napisao pre...skini voodoo sound drajver i PowerAmp.Moras rutovati telefon naravno.

Pretpostavio sam da je nafilovani pozer kao nas dvojica,pa da ima masinu. :D

• 2 weeks later...

Jel moze neki program za hotspot (tethering) preko fona a da ne zahteva root? nasao sam onaj clockwork Mode tether ali me jebe sto nema drajvera za moj fon (huawei u8650):(

Edited by Ozziris

jel neko probao neki android softver za waklie-talkie preko wi-fi, ali tako sto se podigne hot spot na jednom od android telefona?

i btw, jel ima neko kompletno resenje (sw + karte) za GPS navigaciju na Desire-u?

iGo, je i dalje najbojli pretpostavljam?

što se tiče walke-talkie-ja, ja sam jedino koristio blip.me, ali nešto malo, s tim što nema veze sa wifi-jem...

a za navigaciju nema boljeg od iGO-a

jel imas linkove odakle da skinem dobre verzije za desire (da ne isprobavam dzabe sve redom)...

nesto nece da mi otvori, ne znam zasto...

jel to ovaj link?

http://thepiratebay.se/torrent/7119702/%5BANDROID%5D_iGO_8.4___Europe_Maps_2012

taj link je, nešto piratebay zajebava...

• Author

jebote na stock romu mi sljaka net,sve normalno,na 3 custom roma,ne mogu da se nakacim pa to tije,no network...

pa to ti je i jebalo vas edit dugme stavite ga

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.