Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 22.8k
  • Views 712.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

To su Radomir i Bogdanovic.

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

JEBEM TI LOPTU... KOPAJ KANALE MATER TI JEBEM TRENERSKU U STA... IMA POBJEDU U RUKAMA I POPUSI KURAC... UMJESTO DA SMIRE IGRU ONI DRLJAJU KURAC... KAKVI DEBILI JEBEM TI HRISTOV GROB USRANI... JA

• Hail Metal
    Hail Metal

Ti si salo.

comment_2663208

Nije tri, nego 2 godine sa opcijom da se produzi za jos jednu. Ja sto sam ga par puta gledao razbijao je, pogotovo protiv Zvezde u Ljubljani. Definitivno nam je trebao ovako dobar suter a i nije samo dobar suter, kompletan je igrac. Ocigledno ce Coki da stvori mali drim tim, verovatno najjacu ekipu u zadnjih 20 godina, sad je pitanje da li ce Radonjic biti sposoban da to sve uklopi. Znam jedino da bi sa Pesicem sigurno bili sampioni ovako nam ostaje da se nadamo da nece da dodje do raspada sistema kao prethodnih godina.

comment_2663219

bio je mali drim tim i u sezoni 2008/2009, a kari piroćanac kormilar istog.

sa ovim ili onim PIB-om - cajper se fafao...

ne bih bas rekao, tad su dovedeni mladi i perspektivni igraci, ovaj tim ce biti daleko iskusniji, jer i taj Blazic je igrao evroligu a verovatno ce jos da dodje nekoliko iskusnih igraca.

comment_2663233

Одлично појачање. Блажич је релативно млад, одличан шутер, зна итекако и да пробије, задовољан сам. Сад још плеја, центра и неке крштене тројке да доведемо.

comment_2663264

Meden i, nažalost, u pravu. Dajbože i svetiNole da nije tako, smorilo više ovo groblje sa likovanjem što je najbolje na specijalnoj olimpijadi.

Nema jake Zvezde bez jakog Partizana. pfft.gif

comment_2663346

Ne voli Coki autoritativne trenere, on voli one poslusne, zato ocekujem da ostavi Radonjica koga ce pre ili kasnije da smeni, pa ce da dodje posle njega Vukoicic i tako redom, mada mislim da je i njemu jasno da kad vec pravi drim tim da mu treba i vrhunski trener jer bi mogla lako da nam se ponovi ova sezona. Ni ja ne znam sta bih radio da sam na njegovom mestu, 400k je mnogo para, kad bih vec davao te pare doveo bih Pesica, ovako bih pre ostavio Radonjica.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.