Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 22.8k
  • Views 761.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

To su Radomir i Bogdanovic.

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

JEBEM TI LOPTU... KOPAJ KANALE MATER TI JEBEM TRENERSKU U STA... IMA POBJEDU U RUKAMA I POPUSI KURAC... UMJESTO DA SMIRE IGRU ONI DRLJAJU KURAC... KAKVI DEBILI JEBEM TI HRISTOV GROB USRANI... JA

• Hail Metal
    Hail Metal

Ti si salo.

мене једна ствар занима. како је могуће да Гробари сваке године кукају како су у дуговима и како немају пара, а већ 10 година су прваци државе, најуспешнији су у Јадранској плус редовно играју ЕЛ. мислим, од свега тога мора да има неке зараде + стално продају играче. где су паре, рођаци? капирам да је у КК ситуација иста као у ФК, али да се успесима замазују очи навијачима.

zato što je zvezda - kao što anđus u poslednjim emisijama potencira - proklet klub.

prati malo na časovima.

Nema veze. Hvala mu za sve i neka ide, stvoriće se novi.

Godinama se ovo dešava i nije baš kao da svake godine propada klub zbog toga.

Institucija je ipak institucija, rad sa mladima, disciplina, titule a ne baba Rakoč i ostala limenarija.

pošteno se odužio. lavlje srce.

Ko nas je prokleo? Ako ove godine ne uzmemo nista onda u picku materinu sve, da se angazuje vidovita zorka da skine kletvu.

Kakve su ovo price za Bogdanovica, neki govore da prelazi u Zvezdu. Ja ne verujem u to.

narodna armija, jer je udba uvek radila protiv svog naroda.

tu bi samo trgovčevićevo prstenje moglo da pripomogne...

Sa'će kuknjava grobara kako oni nemaju para, kako su igrači primorani da ih napuštaju i kako Čović ima para i mafijaš je i kako su Dačić i Vučić Zvezdini finansijeri.

Zvezda Telekom je privatni klub, to mora svakome da bude jasno

odatle i pare

Edited by Underkuruz

@underkuruz: nije mi jasno sto se lozis na Bogdanov post sa socijalne mreze? mislis da bi napisao da prelazi cak i da je to istina? ne zanosi se

da, ja se zanosim, a vi koji se ložite na njegov eventualni prelazak ste baš na zemlji

mučeni egipćani

Ne znam zasto mislis da se ja lozim na njegov prelazak? Trucas... Ne zamaraj....

na sve strane se sekundarija loži na taj transfer, bez nervoze

Не знам јесам ли ти икада рекао колико си симпатичан младић?

Hvala Lucicu na svemu nek mu je sa srecom . Nadam se onda dolasku Velickovica i jedne kvalitetne petice . Nadam se da je ovo za Bogdanovica trac , tesko bih to podneo .

Какав Богдановић, ем је гробље, ем имамо већ 4-5 играча у тиму који могу да покрију двојку.

Ovi Francuzi nisu uradili nista 10 godina i jos dobiju wild card, a Bajern da ne komentarisem, valjda se prenele zasluge sa fudbalskog kluba.

Ako smo mi mogli da se nosimo sa Bajernom u basketu, ni top 16 nije daleko xD

Евролига би Дутини дала А лиценцу, само кад би им пљунуо довољно пара. Изгураће идиоти у Евролигу за пар година и неке Енглезе,Швајцарце,Швеђане...

Не свиђа ми се ово са овим Дилејнијем, имамо већ 4 странца, а не бих волео да опет прекрајамо тим пред почетак домаће лиге.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.