Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2882043

Nazalost imate dobar raspored, i naravno slabe rivale. Ocekujem da izgubite od Darusafake u gostima, tj da do kraja sve izgubite u gostima. Mislim da je realno da neko od Lokomotive, Efesa ili PAO-a zabeleze pobedu u Beogradu.

Naravno zasto Zelimir ne bi popustio malo Panatinaikosu i Efesu? Ali bitno da ne budete drugi i da ne idete na jebeni Brose Basket. U svakom drugom slucaju pusite kurac, Covic ide u zatvor i stavlja se katanac na vestacku tvorevinu.

Edited by Hail Metal

• Replies 22.8k
  • Views 721k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

To su Radomir i Bogdanovic.

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

JEBEM TI LOPTU... KOPAJ KANALE MATER TI JEBEM TRENERSKU U STA... IMA POBJEDU U RUKAMA I POPUSI KURAC... UMJESTO DA SMIRE IGRU ONI DRLJAJU KURAC... KAKVI DEBILI JEBEM TI HRISTOV GROB USRANI... JA

• Hail Metal
    Hail Metal

Ti si salo.

comment_2882047

Najbolji momenat ce biti kad govno ode sa vlasti a vi shvatite da ste i dalje na margini na koju ste se sami doveli a mi i dalje igramo Evroligu. Kakve cemo tad price da slusamo? Mada, naravno, ostaje mogucnost da opet dobijete pro-grobarsku vlast kao svih ovih godina pa da krenete opet da gusite sve ostale klube pa i nas, ali nesto mislim da je to vreme, hvala bogu, proslo.

comment_2882051

Nazalost imate dobar raspored, i naravno slabe rivale. Ocekujem da izgubite od Darusafake u gostima, tj da do kraja sve izgubite u gostima. Mislim da je realno da neko od Lokomotive, Efesa ili PAO-a zabeleze pobedu u Beogradu.

Naravno zasto Zelimir ne bi popustio malo Panatinaikosu i Efesu? Ali bitno da ne budete drugi i da ne idete na jebeni Brose Basket. U svakom drugom slucaju pusite kurac, Covic ide u zatvor i stavlja se katanac na vestacku tvorevinu.

Imaš minus.

comment_2882544

Превише силујемо за три за мој укус.

Добра борба, али мислим да нема шансе да изгурамо до краја. Биће ту 10 разлике, рутински.

Ех, да је Џикић био од старта.

comment_2882570

Опстајемо, то је за сада најбитније.

Реално, поклопиле су нам се неке ствари, ушло је све што треба и то је то.

Драго ми је што се види у очима жеља и да се погине ако треба. Ништа ми друго није било важно, само да се покажу муда.

comment_2882572

Održao nas je dobar šut, nema tu velike filozofije, Cirbes najviše pravio problema, veoma borbeni Partizan.

Čini mi se da je Zvezda jedno vezanih deset poena dala sa bacanja, kojih je imala 13 više i opet izgubila, mada ne može se reći da su igrali potpuno ležerno.

Murić najzad dobro odigrao, Jones standardno napaljenički kao i Afrofinac, Vilijams klasičan tupson.

Nadam se da će Džikić grčkom kolegi iz Lokomotive dati neke korisne savete.

Smrt fašizmu, živeo Partizan.

Edit bilo je 2-8, skoro pa 2-10 :)

Edited by Hail Metal

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.