Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 22.8k
  • Views 720.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

To su Radomir i Bogdanovic.

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

JEBEM TI LOPTU... KOPAJ KANALE MATER TI JEBEM TRENERSKU U STA... IMA POBJEDU U RUKAMA I POPUSI KURAC... UMJESTO DA SMIRE IGRU ONI DRLJAJU KURAC... KAKVI DEBILI JEBEM TI HRISTOV GROB USRANI... JA

• Hail Metal
    Hail Metal

Ti si salo.

comment_2912099

Pičko ćelavaaa oooo pičko ćelavaaa... koliko se ja sećam, to se prvo skandiralo Radetu Milutinoviću od strane Grobara, dok je ovaj još branio boje Beopetrola, Beobanke... ipak Beopetrola.

Cigani loša kopija, kao i uvek.

comment_2912112

Meni nikada nece biti jasno sto je to sad pa neka uvreda. Jel su rekli da je oni jebu, jel su rekli da se jebe lose? Realno, Coki je mogao da okrene na zajebanciju i prokomentarise kako grobari nemaju pametnija posla nego da slusaju/gledaju kad on jebe, al ne vredi, covek se ukresao i daje na legitimitetu fori na nivou petog osnovne. :no:

comment_2912139

ima tekst o tome, da l' na Oazi, da l' na Kafeu

http://www.oaza.rs/sport/delije/index.php?lang_id=1&page_id=308&id=236,

Dakle, pevale su se sledece stvari �Kolko si mu dao Nebojsa, Nebojsa...�, jedan deo kopa je odgovarao sa �7 hektara Kosova, Kosova...�, pa onda �Ustanak se sprema Covicu, Covicu�, a ni njegova zena nije bila postedjena dobro poznatog epiteta... Ostaloj publici pevano je �Sluge rezima, jer vi ste sluge rezima...�

Da se time moze izvesti iz takta onaj kome se uvrede upucuju dokazano je po ko zna koji put. Uglavnom, potpredsednik srpske Vlade se okomio (po mom licnom utisku iz cista mira) na neke ljude koji su sedeli iza njega pa je policija brze bolje dotrchala, nastalo je tu neko komesanje, mi odusevljeno zapevali �Ne pricaj sa njim nabodi ga..� i vec zgodnu pesmicu �INCIDENT, INCIDENT...INCIDENT�... , a sve se zavrsilo izbacivanjem za Covica �nepozeljnih� gledalaca iz sale i nastavkom utakmice.

da se zapamti

comment_2912157

Jebo navijanje bez vredjanja... Nismo ni mi do skoro voleli Cokija, ali kad je vec tesko, onda Coki...

Ko voli partizan i Aston Vilu, jebem mu oca i majku milu... Caca Pljuvara me zbog ovoga izbacila sa fejsa, morao sam posle da se pravdam da nisam huligan i da joj dam sve pare kad je zapevala Djurdjevdan za 'svoju' ekipu, tj mene.

Okrece FMP u poslednjoj, idem da uplatim nesto dok jos rade kladze...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.