Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 22.8k
  • Views 720.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

To su Radomir i Bogdanovic.

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

JEBEM TI LOPTU... KOPAJ KANALE MATER TI JEBEM TRENERSKU U STA... IMA POBJEDU U RUKAMA I POPUSI KURAC... UMJESTO DA SMIRE IGRU ONI DRLJAJU KURAC... KAKVI DEBILI JEBEM TI HRISTOV GROB USRANI... JA

• Hail Metal
    Hail Metal

Ti si salo.

comment_2922911

Preteruete, njihova postava koa e zavrsila utakmicu e nba petorka...nimalo naivan tim...jos kad kapibara Delavedova uvali 23 poena, a specialnost su mu odbrana i razigravanje - tesko ih e pobediti...on ih drzao na egalu 3/4, ostali se taman regenerisali za poslednju cetvrtinu da nas dotuku

Ja bih se ponadao tome da nekim slucaem Hrvati budu prvi, a mi cetvrti...redovne su nam musterie, a izbegavamo Amere u polufinalu

Ali tesko e sve iskalkulisati, igrati posteno, pa kako se zalomi

comment_2922920

Nisam mogao da gledam do kraja, imao sam šta da vidim kad sam video rezultat :udri: 33 poena u poslednjoj četvrtini, toliko Kina juče nije primila od Amera ni u jednoj četvrtini :mhihi: Šta da se radi, baš usralo bezvezno sa tom povredom, i baš je morao Bjelica da bude; kenguri su doveli fin sastav, jesu to NBA igrači, ali poprilično meh kalibra, nije to vrhunski kvalitet, ali su ipak među 4-5 najboljih ekipa na turniru. Ništa, ide se dalje, bilo bi baš baš lepo kada bi se mogli nekako dokopati medalje :pivopije:

comment_2922927

Sudija ih je realno odrzavao sve vreme, Djordjevic na kraju ispustio utakmicu, igrala petorka u kojoj niko ne sme da sutne. Nedovic previse siluje opet, kad Teo nije u igri ostaje da molimo boga da nekog nesto usere. Raduljica dobar, lazni sutar djene-djene, na kraju nije ni on sme da sutne. Trebalo je rutinski privesti utakmicu kraju, ovako ispada kao da su nas naguzili. Jokic par puta zasrao u odbrani i kad nije dao ona svoja dva suta, morao je da ga vadi. Moraju Kalinici i ostali da daju po svojih 5 poena protiv ovih malo jacih, inace, suci prevagnu ako zele. A zele.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.